BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Aranan kimse yok birde önce sonuçlar belli olacak demişlerdi sonra güvenlik soruşturması olacaktı. Başka bir başlıkta kabine değişikliği olabileceği için bekletildiği yazılmış doğru olabilir hatta daha da komik şeyler olabilir neyse hayırlısı. Bugün tüm mülakatların son günü idi eğer 1 2 güne açıklanmaz ise soruşturma sonrasına kalır herhalde.
-
Son mülakatlar perşembe günü 25inde bddk uzman yardımcıları için olacak. Mülakat sonuçlarının hepsini aynı anda açıklayabilirler. Son 1 yıldır güvenlik soruşturması sonuçlar açıklanmadan yapılıyormuş artık. Diğer kurum sınavlarında bahsedilen süreç bu şekilde.
-
@Onceuponatime bende öyle görüyorum fakat mantığını anlayamıyorum. Zaten güvenlik soruşturması sonuclanmadan göreve baslayamiyorsunuz. Yani sonuçları aciklayip güvenlik sorusturmasi neden yapılmıyor, hukuksal olarak başka bir nedeni mi varda bizler gözden kaçırıyoruz?
-
@Onceuponatime haklısınız ben yanlış bakmışım 23 zannediyordum.Daha da kötü oldu şimdi bu
-
@T.R.Malthus çok mantık aramamak lazım özellikle x kuşağının sektörde bulunduğu dönemdeyiz. Çok fazla mantığa göre değil onlara ezberletilenlere göre işliyor sistem malesef. Benim daha büyük korkum çalışırken de böyle anlamsız işlerle uğraşmak umarım olmaz.
-
@T.R.Malthus hocam ülkenin şu anki durumundan mütevellit olması gerekenden çok daha hassasiyetli davranıyorlar. Tek açıklaması bu olabilir.
-
Benim tahminim Haziran ayı içerisinde sonuçların hepsini birden açıklayacakları yönünde. Sayıca çok kişi olmadığından güvenlik soruşturması çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Tabi bunların hepsi birer öngörü. İnşallah en yakın zamanda açıklanır, hayırlı haberler alırız.
-
@Onceuponatime hocam maalesef güvenlik soruşturmalarinin bitirilme zamanlari uzadı. Haliyle Emniyet, ikamet Valiliği ve su durumda İstanbul Valiliği arasinda olucak bir yazışma üçgeni yanlış bilmiyorsam. Zaten normalde de uzun süren süreç, daha titizlikle yapılıyor yapılsın tabi kesinlikle karşı değilim fakat benim gibi kendinden emin bir sürü insan var bu forumda şimdi merak mi sabırsızlık mı bıkkınlık mi artik desem bilemiyorum. Ben kpss ve bu sürece enerji harcamaktan sıkıldım daha faydalı birşeylerle uğraşmak istiyorum. Kurumda malum gönlümüzdeki aslanlardan bitanesi özellikle meslek. Yani bir listenin dibine not dusulerek yapılamıyor mu hukuksal bir engel mi var diye merak ettim. Hemde içimi döktüm rahatladım
-
@T.R.Malthus valla kardeş haklısın en verimli çağımızda evde ilan bekleyerek sınav mülakat sonucu bekleyerek geçiriyoruz. Güvenlik soruşturmasıyla açıklanacak sonuçlar sanırım mülakat günü konuşulanlardan öle anladım
İnşallah sevindirici haberleri alırız hepimiz bu noktaya gelmiş herkesin bunu hakettiğini düşünüyorum -
@econ17 arkadaşlar sizin gruplar ile nasıl konuşuldu bilmiyorum ama murakıplık için sonuçlar açıklanacak önce sonra soruşturma sonra yapılacak dendi direk kurum personel alım müdürü tarafından.
-
@oguzhan24 öyleyse harika, benim hiç bir fikrim yok sormakta aklıma gelmedi, bu cuma aciklansa da bitse herşey, hayali bile güzel be:)(iyibiterse tabi)
-
Mübarek Ramazana müjdeyle gireriz inşallah
-
@T.R.Malthus @oguzhan24 kardesimin yaptigi duyuru yuzde yuz dogrudur. Bizzat bize de bu bilgi verildi mulakat sirasi beklenen salonda, insan kaynaklari muduru tarafindan. Ancak henuz sonuc yok bakalim
-
@best_effort , @oguzhan24 Teşekkürler bu arada bilgiler için.Gün içerisinde açıklansa olumlu olsa Kpss ye girmiycem gözüm çıktı notları okumaktan.
-
@T.R.Malthus duyum alanlarin duyumu cikmayinca sinirlenip tiye aliniyorlar ya. Cok yanlis! Bize İK muduru soyluyor fakat dogru cıkmıyor
-
@best_effort Bugün yetişmemiş olabilir haftaya sonraki haftaya olabilir lakin güvenlik soruşturmasından önce açıklandığı sürece saniyesinde sonuç beklemek zorunda değiliz. Hayır rahat olurdu, güzel olurdu şimdi Kpss yi pas geçmek
-
@catology hocam Ramazan'a olmadı bayrama kalmasa bari
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem ama benim girdiğim mülakat günü sonuçların ne zaman açıklanacağı sorulduğunda, İK Başkanı sonuçların hepsinin aynı anda açıklanma durumunun olabileceğini ve en geç 1-2 ay içinde mülakat sonuçlarının açıklanacağını söyledi. Umarım en yakın zamanda açıklanır ama farklı bilgiler mevcut olduğundan daha sabırlı olmamız gerekecek gibi görünüyor.
-
@Onceuponatime vallahi hocam dediğiniz gibi 1-2 ay daha beklersem ben başka iş bulup girmeye bakarım tamam eyvallah güvenlik saygınlık bürokrasi falan önemli ama bu kadarı da abartı ben sınavların okunmasını görünce sevinmiştim 1 haftaya belli olur diye dünyanın hiçbir yerinde 3 4 hafta mülakat sonucu beklenmez. Açıkçası isteğim hakkımızda hayırlısının olması ama bu ve benzeri sebepler yüzünden kamu dan ciddi anlamda soğumaya başladım tam 2 sene mi bu sürece harcadım hatta bu ilan açılacak diye ileride iyi iş imkanı sağlayan 4 büyük denetim firmasının birinde işi bıraktım ve şimdi başka hiçbir denetim firması görüşmeye dahi çağırmıyor öte taraftan özel sektör de bizim bölümün yeni mezunlarının zaten iş bulması imkansıza yakın. Geçen 2 hafta önce bddk açıklanacak diye iş teklifi alabileceğim uluslararası firmaya mail atmak zorunda kaldım hala durumum belli değil diye. Kimse kusura bakmasın ama böyle basit işler yüzünden yuzlercemizin elinden zaman ve fırsatlar kaçıp gidiyor. Elimizdeki en değerli sermaye olan zamanı israf ederken birileri oturduğu yerden yayıla yayıla iş yapıyorsa bunu ciddi sorgulamak gerekir. Sürekli konuşuyoruz Türkiye daha iyi olabilir diye ancak bizi düzenleyen ve denetleyen kurumlar sınavlarında en kazık iktisat sorularını sorarken daha reel hayatlarında zaman yönetiminde iktisatsızlık yapıyorsa biz gelişemeyiz. Bu işin bu kadar zor olmaması gerek. Belki çoğunuz benzer sıkıntılarla muzdarip ve sabırla bekleyip benim gibi isyan etmeden yolunuza devam ediyorsunuz ancak artık bunların konuşulup bizden sonraki neslin bunları gormeyeceginden emin olmamız gerekmez mi? Foruma katıldığımdan beri çok faydalandım bilgilerinizden ancak yapıcı eleştiri yapan da çok az kişiye denk geldim. Bana göre bu sorunların böyle platformlarda konuşulup yetkililere ve müstakbel yetkili arkadaşlara sunulması gerekiyor. Hayırlı sahurlar gece gece atar yaptım gene kusura kalmayın. Hayırlı ramazanlar
-
2 yila yakin suredir hayatimda yapmayi gonlumden geçirdiğim çoğu şeyi hep işimi elime aliyim sonra yaparim diyerek erteliyorum. İş sadece ders calismakla bitmiyor. Bizim calismamizin disinda surecimizi etkileyen cok faktor var.
Yine dil en rahatlatici cumleye variyor, hakkimizda hayirlisi olsun.
Hayirli ramazanlar.