BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Azure Ben de o numaradan arıyorum ama şanssızlık oldu herhalde. Teşekkür ederim.
-
@nt konuşabildiniz mi ? Bir gelişme var mı acaba
-
@criminalawyer hocam bende bi sorun var herhalde. Zira açmıyorlar.
-
@nt yok hocam sorun sizde değil. Şimdi ben de aradım, bayağı bekledim ama açmadılar. Daha önce aradığımda hep ulaşmıştım. Ya arayıp soran çok oldu artık aynı bilgiyi vermekten sıkıldılar ya da sınav sonuçlarını açıklamalarına az kaldı yoğunluk var.
-
@Azure umarım açıklanacaktır ve yoğundurlar. Artık beklemek çok yorucu olmaya başladı.
-
@nt mülakatta aradıkları numaradan aradım bende ama arama sesi dahi gelmiyor hiç ses yok, ya yoğunlar ya da tatilden dönmemiş de olabilirler ;))
-
@criminalawyer O numarayı birkaç ay önce epey bi aramıştım kapatmışlardı. Yoğun aramalarımızdan bıkmış sanırım
-
Bayramdan sonra biraz fazla yüklendik galiba bıktılar bizden
-
Kac kisiyiz sanki mulakata kalan, ki bunlarin ucte biri bile aramiyordur. Sanmiyorum cok yogun oldugunu.
-
bu kurumların amacı nedir allah aşkına ya gerçekten değişik işler dönüyor bu sene 7 aya yakın borsa mülakat sonucunu bekledim ben de. bddk sonuçlarının hala açıklanmaması çok ilginç gerçekten sabır diliyorum hepinize valla.
-
Arkadaşlar insan kaynaklarındaki duyurular kaldırılmış. Yoksaaa??!!
-
@nt inşallah. Bi ara kaldırıldı diye yine ümitlenmiştik inşallah bu sefer boşa çıkmaz ne zaman görmüştün en son orada duyuru.
-
@xxsalcaxx sanıyorum 2 gün önce falan baktığımda hala vardı duyurular.
-
@nt yarın açıklanır mı acaba ? Öyle olmazsa önümüzdeki hafta yüzde doksan açıklanır diye umuyorum.. bir de bugün açıklanıyormuş
-
@criminalawyer keşke bugün açıklansa, haftaya kalmaz inşallah. Ben de yarın için epey umutluyum.
-
@criminalawyer elim telefonda bekliyorum ben de. Umarım olumlu olmuştur hepimizinki ve daha fazla bekletmeden açıklarlar.
-
Acaba siteden direkt açıklarlar mı yoksa mülakatdaki gibi önce aralar mı kazananları?
-
@eeengineer55 hocam beni aramadılar telefonla. Kazandığımı siteden öğrenmiştim. Bence sitede muhakkak yayınlarlar.
-
@nt amin amin.aklima birden bir sarkı sözü geliyor.Telefonun basinda caresiz bekliyorum,bekliyorum ama calmayacak biliyorum.Yüregim diyor ki bosuna bekleme
-
Burdaki son yorumları okurken telefon geldi İstanbul'dan heyecanla açtım bizimkiler değilmiş