BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@eeengineer55 acaba bugün mü kalktı yoksa önceden beri bu durumda. Her gün takip ediyor musunuz siteyi?
-
@oguzhan24 yeni kalktı hocam birkaç gün önce vardı.
-
@eeengineer55 hadi hayırlısı umarım belli olur
-
Az önce bilgi almak için aradım kurumu. Güvenlik soruşturmasının devam ettiğini, birkaç dosyanın henüz emniyetten gelmediğini belirttiler. Ben Ağustos ayı içerisinde açıklanma ihtimalini sorduğumda, net bir tarih veremediklerini emniyetten bekledikleri dosyalar geldikten sonra sitede yayınlayacaklarını söylediler. Arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğu güvenlik soruşturması neticelenmiş durumda, çünkü sadece birkaç dosyayı beklediklerini, tüm soruşturma dosyaları tamamlandığında hepsini birden açıklayacaklarını vurguladılar. Ben Ağustos ayı için umutluyum. İnşallah bayram öncesi hayırlı haberler alırız
-
@Azure hadi inşallah müjdeli haber gelsin inşallah ️
-
@Azure teşekkürler bilgilendirme için inşallah hayırlı haberler eli kulagındadır.
-
Spk yi kazananlar feragat eder mi acama?
-
@tutispullo ne spk si hocam daha spk mulakat tarihi bile belli olmadı
-
Arkadaşlar sizce vdk %5 mi yoksa bddk mı?artıları eksileri düsünceleriniz neler?
-
@Azure birkaç dediği rakam çoğunluk olabilir. Pek öyle umutlanmayalım ama dediğiniz gibi olur inşallah geçen hafta arayıp sorduğumda da aynısını söylediler fakat hiç de az kaldı gibi anlaşılmıyordu. Eylül de bayram var malum. Şurada 3 hafta ya var ya yok bence belli olmaz ağustos içinde hatta bekleyen diğer kurumlarda eylül den önce belli olmaz gibi. En muhtemel eylül 3.haftası diye düşünüyorum.
-
@mcneil alanlar çok farklı hocam. Ne istediğine kariyer planına bağlı eğer varsa
-
@oguzhan24 Bu ay içerisinde açıklanır mı yoksa söylediğiniz gibi eylüle mi kalır bilemiyorum hocam. Ama birkaç diye vurguladıkları için ben çoğunluğun soruşturmasının sonuçlandığı kanaatine vardım açıkçası. Sonucun hüsran olabilme ihtimali olsa da insanoğlu işte, umutlanmamak elde değil ️ bekleyip görelim hep birlikte.
-
@Mimar ozur dilerim ya evet oyleymis.
-
Cuma günü kurumu aradım ben de, evrağımın daha emniyete ulaşmadığını ve gelen giden olmadığını söyledim. Kurumdaki yardımcı olan kişi, evrakların part part gönderildiğini benimkinin son gidenler arasında olabileceğini söyledi. 2 ay oldu soruşturma başlayalı, 2 ay daha sürebilir mi dedim, sürebilir dedi. Bazı evrakların da farklı formatta istendiğini ve tekrardan gönderildiği için sürecin bu şekilde uzayabileceğini belirtti.
-
Her ilgili biseyler soyleyebiliyor. Eylul ayi gibi duruyor ancak simdilik. @catology
-
@oguzhan24 hocam bu bddk mulakati oldu mu şimdi sonuçları mı bekliyorsunuz.
-
@ErtuğrulBEY evet
-
@catology farklı formatta istenen evrakları kişiden habersiz mi yeniden göndermişler anlayamadım, sanırım bizim bu ilan sonuçları btk gibi 5 ayı bulacak açıklanması...
-
Part part göndermek nedir ya neden böyle birşey yaparlarki?
-
@eeengineer55 size bahsettiğim gibi ilginç işler oluyor hakikaten anlamak mümkün değil.