BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bana da Çarşamba günü, Perşembe günü için yüksek ihtimalle açıklanacak bu hafta kesin demişti bir arkadaş fakat 4. ağız olduğu için yazmadım buraya.2 gündür f5'i eskittim telefon sürekli yanımda bugünde açıklanacağı şüpheli, açıklansa da olumlu-olumsuz bitse artık şu çile.
-
Arkadaslar 5 ten sonra geliyor sonuclar kesin bilgi
-
@Red kurumdan mı aldınız bilgiyi
-
Kurumdan bilgi almak mumkun degil zira telefonu acmiyorlar
-
Bir aksilik olmazsa bugün açıklanacak inş.Yetiştirilmeye çalışılıyor.
-
Murakipliktan elenen var mı arkadaşlar?o kadar bilgiye ulaştiniz bir zahmet şunuda ogrenin:)
-
Onu kimse bilemez heralde
-
Kesin bilgi 17.00 hazir holun
Hayirli olsun -
@bahad4r sizin oldu galiba
-
@criminalawyer kesin olan aciklanacagi sadece kardesim
-
Valla ben bir ay önce emniyetteki sağlam kaynağımdan öğrendiğime göre güvenlik soruşturmam ulaşmamıştı o yüzden ümidi kestim, hayırlısı olsun
-
@bahad4r inanın emek vermek çabalamak ne kadar zorsa şu sonucun heyecanını tahmin etmek de o denli zor.. iki saat sonra linke tıklamanın heyecanını hiç söylemiyorum umarım yüzümüz güler ..
-
Açıklanmaz ise fena kızacak millet umarım belli olur olumlu ya da olumsuz
-
@criminalawyer kesinlikle katiliyorum
Tekrardan hayirlisi olsun -
Ben bugun kesin açıklanacak diyenlerin kaynağını halen anlamadım.
-
Arkadaslar öyle bir yazdinizki heyecandan sanki ara ara nefes alamıyorum gibi oluyor Allah'im hepimizin hakkinda en hayırlısı olsun inşallah.
-
Telefon ile aranan yoksa şu dakikalarda bugün açıklanmaz bene. Ama şuan yanlış çıkmayı o kadar çok isterim ki
-
@oguzhan24 hemen aynı gün değil bir sonraki gün de arayabilirler fakat kesin diyenlere güvendik bekliyoruz bakalım
-
İlk önce siteden açıklarlar ya da mail atarlar sonra ararlar arayacaklarsa. O kadar insanı nasıl arasınlar bir anda.
-
Bir duyum muyum alın arkadaşlar