BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Azure belge teslimi için fazla süre verilmez zannımca 1 ya da 2 hafta ama işe başlangıç hemen olmayabilir bazen arada zaman oluyor kazanan arkadaşlar vardı farklı kurumlarda onlar beklemişti belli bir süre. Tabi kurumun durumuna göre farklılık arz edebilir de yani hemen belge tesliminden sonra görev başı yaptırabilir. Çok genel konuştum galiba
-
@oguzhan24 evet hocam biraz genel oldu ️ İkamet İstanbul'da olmadığından, kazanırsam taşınma durumları olacak. Güvenlik soruşturmasını yaptıkları için çok uzun bekletmezler diye düşünüyorum ama bilgim olmadığı için danışmak istedim. Bu konuda başka fikri veya bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@Azure ya açıkçası yakın zamandaki süreçler göz önünde bulundurunca artık yorum bile yapmanın pek bir anlamı kalmıyor çünkü referans alınabilecek hiçbir güvenli nokta yok me bilgi olarak öyle ne istatistik olarak. İşin kötü yanı bu durumun ülkenin her alanında böyle olması ne esnafın ne şirketlerin ne kamunun ne de piyasaların ne ekonominin ne eğitimin....... bir standartı var. Belirsizlik içinde yuvarlanıp gidiyoruz bu yüzden uzun vadeli plan yapmamız imkan dahilinde bile olamıyor. İnşallah bu ay içinde belli olur da hiç değilse biz kendi adımıza plan yapabiliriz
-
Bu hafta kurumu arayanınız oldu mu?
-
@lawer12 ben sabah iki kere aradım ama operatörden açan olmadı. Başka arayıp ulaşabilen, bilgi alabilen var mı?
-
Ben aradım bugün iki kisinin guvenlik soruşturmasi bekleniyomuş yakin zamanda acıklanir dediler
-
Bugün emniyette bir tanıdığa sordurdum. Okullar açılacağı için yeni atanan öğretmenlerin soruştırmalarına öncelik verilmiş. Benimki beklemedeymiş. Anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz
-
@lawer12 biri ben miyim acaba
-
@econ17 olabilir bence gorüsün beni bekliyolarmıs aciklamak icin deyin
-
@econ17 ogretmenlerinki kamu hizmeti de bizimkisi neymis hocam saka gibi
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Tahminim 22'sine kadar açıklanır yönünde
-
@econ17 tanidiginiz varsa one aldirabiliyorlar emniyette.
-
İki kişi kaldıysa bu hafta veya en geç haftaya açıklanır herhalde. Koca yaz geçti. Öğretmenlere öncelik verilmesini anlayamıyorum. Hep bekleyen biz oluyoruz.
-
Doğru sürekli biz bekletiliyoruz ve sonucu da merakla bekliyoruz. Hayırlısıyla açıklasınlar artık.
-
Mulakat sonuclari aciklanip guvenlik sorusturmasi olsaydi daha uygun olurdu.Sonuçta bunca zaman bekleyipte eger olmazsa uzulecek kisiler olacaktir.Heleki sadece tek secenekleri burasi olanlar.Cok yanliş yapildi sahsi fikrim.Sureci iyi yonetemedi BDDK.
-
Kesinlikle katılıyorum. Şubatta verilen ilanın sonucunu halen bekliyoruz. Sürekli zaman kaybı. Başka ilanlara bakmıyorum bile. Başvurunca bi bu kadar daha mı bekleyeceğim.
-
İlana çıktıkları sayıdan daha az kişi mülakata kalabildi. Kurumun personele ihtiyacı var. Umarım soruşturması olumlu olan herkesi alırlar da hepimizin beklediğine değer. Bu kadar bekleyişten sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
-
@Azure kurumdaki ihraçlar göz önüne alındığında dediğinin olması mümkün. Daha öncede 10 kişi alacağız dediklerinde 3 4 kişi atamışlar ancak o günden bu yana epey şey değişti sanırım kurumda. Ben de ümitliyim en azından 10 kişi alacaklarsa 7 kişi atanır. Bi arkadaş vardı atananlar belli diyen o öğreneydi hangi kadrodan kaç kişi atandığını rahat ederdik belki.
-
Arkadaşlar siz hangi telefondan arayıp ulaşıyorsunuz? Ben internette yazan telefonu aradım birkaç kere açan olmadı. Telefon numarasını yazan olursa sevinirim.
-
@nt internette yazan telefondan arayıp insan kaynaklarını bağlamalarını isteyince yardımcı oluyorlar hocam. Ben öğleden sonra aramıştım daha önce ulaşmıştım. 0212 214 50 00 tekrar deneyin isterseniz.