BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Red arkadaşlar konuya bu kadar hakimseniz duyumlarınız sağlam bi zahmet hangi kadrodan kaç kişi atanmış bi öğrenir misiniz?
-
Tatil de bitti. Burası yakında hareketlenir mi? Şu önümüzdeki günler nasıl geçecek, sabrım son demlerinde. Sonunun hüsran olma ihtimalini düşünmek istemiyorum bile.
-
@Azure kesinlikle katılıyorum. Yeni bir duyum alan var mı?
-
arkadaşlar bugun emniyete ugrayayım dedim.güv.sorusturmasi evraklarinin hiç gelmedigini ögrendim.
-
@mcneil şaka yapıyorsunuz değil mi? Umarım ciddi değilsinizdir yoksa ağlanacak halimiz var hakikaten.
-
Yok saka yapmıyorum.gayet ciddiyim
-
@mcneil Haydaa arkadaş ne oluyor bu kurumlarda anlamadım eleman lazım deyip aylardır oyalıyorlar zaten hayır eğer olumsuz ise onu söylesinler beklemeyelim. İnsan boş yere umut bağlayıp aylarca haber bekliyor bunlar yüzünden 3-4 farklı yerden iş teklifi alamadım. Ne yapmaya çalışıyorlar. Tek tek gönderdiklerini zannetmiyorum muhtemelen belli bir kaç kişinin daha soruşturma yazısı gönderilmemiştir. Bu da mevzu Ekim e kadar uzar demek belki kasım belki de sonsuzluk Bu nedir Allah aşkına.
-
@oguzhan24 açıkçası ne olduğunu anlamış değilim.sadece sabrediyoruz.kurumların soruşturma sureci ve süresi bu kadar farklilik arz etmez yada etmemeli.
-
Kardeş benim de beklemekten sabrım taştı.Olumlu yada olumsuz neyse açıklasınlar.Bu işin suyu çıktı.
-
Arkadaşlar sakin sizin aklınız alıyor mu hiç adamlar güvenlik soruşturması yapmak istedikleri adamın dosyasını 3 aydır yollamasınlar. Ya emniyet bilgi vermek istemiyordur ya da hiç güvenlik soruşturması yapılmayacaktır o arkadaş için. Yakında duyumcular gelir birşeyler gevelerler hangisi mantıklıysa ona bağlanıp açıklanana kadar bekleyeceğiz. Benim tahminim yakındır açıklanması hiçbir kaynağım duyumum yok ama olması gereken bu.
-
@xxsalcaxx arkadasin uslubuna katilmamakla beraber sozunun ozune katiliyorum.
-
Düşünceli davranıp duyum paylaşmaya gevelemek denmesi hoş değil, üsluba dikkat edelim.
-
@catology BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Düşünceli davranıp duyum paylaşmaya gevelemek denmesi hoş değil, üsluba dikkat edelim.
Valla epeydir duyumları takip ediyorum temmuzda açıklanacak diyenler de vardı şimdiye kadar 2 tane mantıklısını duyabildim malesef onlardan da birinin pek ömrü kalmadı.
-
@xxsalcaxx Kardeşim Eylül ayı için duyum var diyenlerden biri benim ki derdim millete umut tacirliği yapmak değil elimdeki bilgiyi paylaşmak ve bu duyumu direk BDDK insan kaynaklarında çalışan birinden aldım yani 1. ağız fakat her yazımda bunlara dahi güvenmediğimi de belirttim. Kendi kendine sinirlenip insanlara bu tarz üslupla cevap vermek oldukça rahatsız edici oluyor sonra burada gereksiz yere tartışmalar çıkıyor. Herkes istediğini düşündüğünü yazsın yeter ki saygı çerçevesinde olsun.
-
Yanlis olmasin. O arkadasa katildigim nokta bu ay aciklanacagi. Birinin guvenlik sorusturmasi ile ilgili duyumun muhtelif sebeplerle neticeyi engellemeyecegidir.
-
@oguzhan24 güvendiğim tek duyum seninkiydi zaten. Tavrımda sorun olabilir ama burada duyum diye sunulanların çoğu sağda solda olan dedikoduların sağlam kaynakmış gibi buraya yazılmasından ibaretti. Birine de sordum zaten kaynaklar bu kadar sağlamsa atananlar dahi belirlendiyse ve bu bilgiye ulaşıldıysa bi zahmet hangi kadrodan kaç kişi atandığını da öğrenin bazı kadrolar için kesin bir bilgi bazıları için de ihtimal belirleme olsun. Kurumda imza atacak insan kalmadığı bilgisine ulaşan insan buna da ulaşabilir.
-
Burada duyumlarını paylaşan @oguzhan24 @best_effort arkadaşlara kendi adıma saygı duyuyorum. Söylediklerinin aksi çıktığında burdaki kişilerin söylenmesini göze alabiliyorlar. Buraya yazacakları duyumun ufak bile olsa gerçekleşme ihtimali, beni iyi hissettiriyor açıkçası. Ha diyorsanız ben burdaki duyumlar gerçekleşmeyince büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, e o zaman bu sayfaya bakmayın. Yarına çıkacağımız belli değilken, duyumlardan kesinlik beklemek mantıklı değil. Çok uzattım velhasıl kelam, hepimiz aynı şeyi istiyoruz aslında. Kimseyi küstürmeyelim, kırmayalım. Yarın cuma, inşallah güzel haberler alırız diyerek noktalayım.
-
@Azure eksik olma kardesim. Biz duyumlarimizi sagdan soldan dedikodulardan almadik. Ilgililerden almaya calistik. Onlar da yanildi ise bizim elimizden gelen budur. Kimsenin umutlarini somurmek icin yazmiyoruz. Hak edenler kazansin insallah.
-
Bugün de açıklanmayacak sanırım arkadaşlar. Bugünden çok ümitliydim. Yine hüsran... inşallah sonu güzel olur.
-
Eğer kazanırsak belge teslimi vs. göreve başlamak için ne kadar süre tanırlar? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?