BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@xxsalcaxx valla kimse burda kimseyi boşu boşuna kandırmaz , hele ki mülakat aşamasına gelmiş bir bireyse, duyum alan yazmıştır, fakat kurum başka bir gün açıklama kararı almış olabilir
-
@criminalawyer haklı olabilirsin kardeşim yetişmemiş olabilir çok ihtimal var ama kandıradabilir
-
@xxsalcaxx ben bana soyleneni duydugumu yazdim bu arada bunu yazan tek ben degildim baskalari da kurumu aramislar onlara da cumaya kadar aciklancak demis.daha iyi bir bilgi kaynagin varsa sen yazsaydin.ben de bekliyorum aciklanmasini ben aciklamicam yani sonuclari..bir suru aksilik olmus olabilir girdigin kacinci mulakat da bu kadar fevrisin anlamadim.. girmek istedigin yer BDDK, kultur bakanligina arşivci olmican az sabirli ol.
-
@Red sen de atarlanma birader sakın olun az. Unutun gitsin kurum utansın sizler utanacak işler yapmayın. Belki yarın birlikte çalışacaksınız.
-
@Red kendi bilgin olmayan şeyi kesin olarak yazmican birader. Üstüne atarlanmican bir de 6 7 de görürsünüz diye. Kurumun çaycısından mı alıyon duyumu belli değil. Bu arada girdiğim 3. mülakat girdiğim ilk mülakatta atandım. Bddk yı çok istediğim için senin gibi saçma insanların saçma tavırların canımı sıkıyor. Bol işkembeden sallıyorsunuz.
-
@xxsalcaxx bu şekilde ithamlarda bulunmayın, hepimizin ortak bir isteği var. Sonucu öğrenmek. Ego savaşlarına da gitmeyelim lütfen .. şimdi biraz daha sabır artık herşey olacağına varır
-
@xxsalcaxx şükredin ki bir işiniz var, işi olmadan emek emek bu sonucu bekleyenler var... lütfen biraz sakin olalım
-
@Red ayrıca ben beklediğim için sorun yapmadım duyumcuların sallamalarına uyuz oluyorum. Sabırsız olan sensin temmuzda açıklıyolardı mülakayı
-
Sakin olun arkadaslar.bakın isim gucum yok.mulakat bekliyorum.bir daha beklentiye sokmayin.rica ediyorum.hepinize saygilar.hepiniz degerli insanlarsiniz.
-
Bu duyumcuların kaynağı sağlam olsa dün neden açıklanmadığını söylerlerdi herhalde. Sağdan soldan birşeyler duyuyorsunuz kesin diye paylaşmayın arkadaşlar insanları boş beklentilere sokmayın. Yaptığınız ayıptır. Eğer yalandan yere böyle şeyler söylüyorsanız zaten size olan düşüncelerimi tahmin edemezsiniz.
-
@xxsalcaxx kendinizde misiniz ? Son 10 yorumunuz sadece bu başlıktaki duyum verenleri kötülemek üzerine. Olay bitti kapandı, duyum yanlış çıktı veya yetişmedi veya geldiler insanları ümitlendirip sonra da üzüp eğlendiler vs. Durup durup aynı konuyu neden açıp tahrik ediyorsunuz diğer insanları ? Size ısrarla cevap vermiyorlar, on tane yazmışsınız, sataştığınız kişi ( @Red ) bir kere cevap vermiş. Sorununuz nedir yani ?
-
@xxsalcaxx kardeşim neyin duyumu ben pazartesi günü kurumu aradım insan kaynaklarındaki kadının söylediği şey aynen şu"soruşturma sonuçları geldi bu hafta kesin açıklanacak" bu sence duyum mu yani biz de bekliyoruz açıklanmasını
-
@xxsalcaxx kafalar pırıl pırıl anlaşılan.bana ne soylendiyse onu yazdim ben.icerden birine sormak icin bile 50 takla atiyoruz bic birseyden haberi olmayanlarin da surada bizi kınamasi bir enteresan.Her turlu aksilik olabilir hersey her zaman yolunda mi gidiyor ne bekliyorsun basin aciklamasi mi yapcaktik sana..insanlarin tepesinin tasini attirmayin artik burda..Birseyi duyarsaniz siz de yazin..forumda yazilanlarla bu kadar heycanlanip yıkılıyorsan işin zor. Gönderme yapcana sen birini bul biz de senden duyalim birseyler..
-
@Red arkadaşım burda ergen gibi atarlanıp bugün de açıklanmayacak diyenlere siz ne bilirsiniz tavrını takınan sensin. Böyle bir tavır takınırsan her türlü hakareti hakedersin. Senin gibi başka insanların fikriyle tatava yapanlar başka insanlar o işi yetiştiremezse rezil olur. Kendi bilgin olmayan şeyi kesin olarak paylaşma. Benim de duyumlarım var ama senin gibi körü körüne burada savunmuyorum ve kesin olmadığından insanları ümitlendirmiyorum. Paylaşırsan böyle böyle duydum dersin olmayabilir diyenlere sen ne bilirsin tavırı takınamazsın takınırsan da rezilliğini çekersin.
-
Arkadaşlar sakin olalım.7 ay bekledik.İnşallah sonu güzel olur.
-
@bahad4r soruşturma sonuçlarından sonra heyetin önüne tekrar gidecekti dosyalar. Benim derdim cuma açıklanacak denmesi ve açıklanmaması değil arkadaşların saçma halleri.
-
@xxsalcaxx beyler hepiniz haklısınız, ''kavl-i leyyin'' kullanalım. Bu tartışmaya da son verelim lütfen. Biriniz iyi niyetinden ihtiyati davranmış duyum paylaşmamış; biriniz yine iyi niyetinden, arkadaşlarım bilsin bildiğimi demiş paylaşmış. Her tarafın duyumunun da içeriden olduğunu düşünüyorum. Bu tartışma havasını kıralım bize yakışmıyor. Saygılarımla.
-
Pazartesi açıklanır mı peki bu sonuçlar?
-
Artık istendiği zaman açıklansın, bekleyip de heyecan yapmaktansa, hergünkü gibi siteyi bir sabah bir de akşam kontrol edeceğim.. buraya da sonuçlardan sonra geleceğim, hadi kendinize iyi bakın, kavga etmeyin boş şeyler için...
-
@xxsalcaxx duyumun vars burda niye tarih kovaliyorsun sana ne ne yazdigimdan umursama duyumunla ilgilen o zaman..cocuk gibi saga sola cemkirip duruyorsun cok faydan varmis gibi bide gelmis bana ergen diyorsun.senin derdin birsey ogrenmek degil zaten burayi karistirmak baska birsey degil