BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Şimdi kurumu 3 farklı numaradan aradım ama telefona cevap veren olmadı. Biz nereden bilgi alacağız.Belli bir tarih söylesinler biz de ona göre bekleyelim.
-
Aynen ben de 2 dakika önce 2 farklı numaradan aradım açmıyorlar
-
Açıklanana kadar asla açmazlar bence
-
Açmamaları iyiye işaret olabilir belki bu hafta belli olacaktır artık açmaya gerek yok demiş olabilirler ya da bıktık bunlardan deyip de açmayabilirler
-
@oguzhan24 abi işte nereye çeksen geliyo mantıklı düşünme yetimi de yitirdim
-
@bahad4r haklısın doğru söze ne hacet.
-
Eskiden özel firmalara kızıyordum haftalarca bazen 1 2 ay işe alım süreci oluyor diye meğer adamlar hızlı yapıyorlarmış işlerini. Kimsenin güvenlik soruşturması bu kadar izin sürmez ya emniyet gibi kurumlarda adam eksikliği çok fazla ya da iş bitiricilik liyakat ölmüş. Yakında 2017 kpss yi kazananlar başlayacak kurumlarda biz hala bekliyor olacağız bildiğim kadarı ile rekabet vs sınav süreci şu anda. Neyse hayırlısı deyip bekleyeceğiz.
-
Bugün de aciklanmadı anlamiyorum 2 tane guvenlik sorusturmasi icin 2 hafta mi bekleniyomus
-
Atama için bir belge paylaşılmış ancak atananlar nerede tazıyor bulamadım.
-
Açıklanmadı ama son duyuruya bakin
-
Kurumda göreve başlama durumuna ilişkin beyan dilekçesi bu sadece.
-
Bugün açıklanacak o zaman ️
-
Dilekçeyi 22si saat 16'a kadar fakslamak gerektiğine göre açıklanması çok yakın.
-
8-9 nisanda gerceklestirilen sinav diyor arkadaslar, biz o tarihte sinav olmustuk, bu bizim dilekce
-
Dilekçenin ilk cümlesini okuyunca bi heyecanlanıyor insan
-
Cuma günü için son bildirim tarihi yazıyor dilekçede. O zaman ya bugün ya da en geç yarın açıklanacak ️
-
Duyurular a tıklayıp gelen sayfaya ik Duyuruları girin liste orda
-
bir tahminim var, asil olarak belirlenen kişiler arasında başka kurumları tercih edip çalışmaya başlayanlar vardır , bu dilekçe onun için olmalı, yani cumaya kadar bu dilekçeyi göndereceğiz ve önümüzdeki hafta net olarak belirlenecek kimsenin hakkı yenmemesi için özellikle
-
@criminalawyer belki de cuma 16 san sonra olur
-
@criminalawyer bilgilendirme maili alan var mı