BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Geçen yılın sınavlarının hangi puanlarla kapattığını bilen var mı murakıplıkta ,bankacılık uzm yard ve bddk uzmanlığında vs
-
@niloya bende o 3ne basvurdum guy mulakatina kalmistimgecen sene 83.5 benimde
-
@aliveli sıralama 1200 küsür sence murakıplık gelirmi kardeş Gerçi çok puan türü var ama
-
hakikaten şu puan işini yorumlayabilecek var mı?p 35 86 benim. hangisinde ne kadar şansım olur. guy olsa ben yorumlarım da bddk bilmiyorum. şimdiden cvp verenden Allah razı olsun İnşallah istediği yere atanır
-
@tarziktisat siralamadan ziyade puan onemli
-
@tarziktisat hocam talep olur murakıplığa muhtemelen gelmez
-
@aliveli hocam 1200e sıra gelmezse 87 puan p35 sıralama 1400lerde bana hiç gelmez o zmn.. ki geçen sene alım az 85le kapatmış ama!!!
-
@WilliamNiskanen cidden sıralama farklı puan türüne göre değiştiği için sıralamadan ziyade puanın daha önemli olması mantıklı. Bnm p22 83.70 inş sınava girme hakkı elde ederim. muhasebe zor ve belirleyici olacak gbi. Bide ingilizce kısmı ingilizceden türkçeye çevirsi ise pek sıkıntı yok da türkçeden ingilizceye çeviri varsa dert büyük demektir
-
@Keymarsh p26 kaç hocam
-
@iyimser16 hangisine başvurcaksın kardeşim
-
@sradaninsan bende kendi kendime konuşayım o zaman
-
@iyimser16 benim ingilzcenin hepsi sıkıntı
-
@sradaninsan babuş valla bilmiyorum bu sene garip bi sene
-
@aliveli Hocam bddk uzmanlıgı mı bankaclık uzmanlıgımı kariyer açısından bakarsak
-
@WilliamNiskanen cvp verme isteğn yeter sagol
-
@tarziktisat o da 87 sıralama 399, p35 de 87 ama küsüratı daha fazla ama sıralama 1400lerde
-
@sradaninsan bende bddk uzmanligina basvurc nasipse
-
@WilliamNiskanen murakıplığın alımı daha yuksek neden murakıplık değil
-
Keşke murakıplık da bankacılık uzmanlık gibi p22 ile alsaydı onun puanı daha iyi be!! Bu yüzden ikilemde kalıyorum murakıplık mı bankacılık uzmanlık mı diye!!
-
@sradaninsan ben mulakatina girsem kazanamam kardes ben guydan il gocten elenen adamim buna mi alacaklar beni