BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Kazananları tebrik ederim. Kurum çok hızlı, diğerleri de bu hafta açıklanır umarım.
-
@iyimser16 ben bilisime girmedim ama 10 kisi alacakti diye hatirliyorum. Bilmiyoruz tabi sinavda katilim nasildi
-
@Onceuponatime keske biraz sonra aciklasalar. Guzel olurdu. Ben ingilizce barajina ttskilmakta korkuyorum.
-
10 kişi alınacaksa 40 kişi mülakata girmeliydi maksimum. Ya sınava az kişi girdi ya da komisyon sadece 22 kişiyi yeterli gördü.
-
@eeengineer55 sizde katilim nasildi hocam gelmeyen cok muydu
-
@WilliamNiskanen mülakata kalan arkadaş da tek oturumdan tereddütlü imiş geçirmişler, sadece ingilizce ise size de yardımcı olurlar muhtemelen hocam. Ben de muhasebeden tereddütlüyüm.
-
Bilişim 1 için katılım azdı arkadaşlar sınava çağrılan kişi sayısı 200 olmasına rağmen katılan kişi sayısı 45 50 civarındaydı
-
Mülakatları hemen başlatmaları farklı geldi. Kazanırsak hemen mülakata gireceğiz. Ben kpssden sonraya bırakırlar diyordum. Şimdi guy var, kpss var, nasıl olur bilemedim.
-
@Onceuponatime bilmiyorum o kagida ben 20 vermem. saka bi yana guzel degildi ingilizce oturumum
-
@WilliamNiskanen bir şeyler karaladıysanız belli olmaz hocam. Hayırlısı olsun.
-
pek umudum olmamasına rağmen heyecanlandım Kazananlara hayırlı olsun şimdiden o sınavda görevli çalışanları da ne kadar prestijli bir kurum olduğunu daha iyi anladım. Bir daha ki sınavına çok daha iyi hazırlanacağım
-
@eeengineer55 tesekkürler inş. bnde en cok ıng korkuyorum bıldıgım bilmediğim herseyı yapmaya calstm ıns bol puan verırler heycanla beklıyoruz:)
-
Kurum her yönüyle takdir edilesi hakkaten. Ellerinden geleni yaptıkları çok belli. Okudukları pozisyonun kağıtlarının sonuçlarını hemen paylaştılar, hepsini bir arada paylaşmak için bekletebilirlerdi. Bu çabayı görmek kazanamasam bile memnun ediyor beni.
-
40 kişi çağrılması gerekken 22 kişi çağrıldıysa ben muhasebeden 40-50 civari yapan birisi olarak bankacılık uzmanlığı hakeden kardeşlerime hayırlı olsun sanırsam bana gelmeyecek iyi bi heyacandı:(
-
@eeengineer55 hocam sınav sonuçlarınızı puanlarınızı taban puanını falan görebiliyor musunuz siz? Yoksa kazandı kaybetti şeklinde mi?
-
@Keymarsh her oturum için kaç puan aldığımızı ve sinavı kazanıp kazanmadığımızı yazmışlar ama sıralama yok
-
@iyimser16 bekleyip görelim hocam, ben de muhasebeden tereddütlüyüm. Hiçbir şey belli olmaz.
-
Hiç bddk nın mülakatına giren varmı arkadaşlar nasıl bir mülakat olacak.
-
aaaaaaaa
-
@eeengineer55 teşekkürler hocam