karadeniz turu için önerileri gidilip görülmesi gereken yerler?
-
merhaba dostlar. öencelikle başlık ve konu saçma görülürse, kaldırabilirsiniz ancak bu platformda çok iyi, çok iyi niyetli, hayattan keyif alan insanlar var ve onlardan tavsiye almayı çok isterim bu konuda. 8-10 gün kadar anksiyeteye bi takım psikolojik oluşumlara iyi gelmesi adına karadeniz bölgesini keşfedeceğim. bilenlerden ricam gidilesi, görülesi, gezmenin gerektiği yerleri yazabilir mi? doğu karadeniz bölgesi
-
@furkanbey hocam őncelikle Rizeden başlayayım.Ayder yaylasıni mutlak gőrmelisiniz bence. Ayrica rize kalesi ve botanik bahcesi. Trabzon dan Uzungőlű gőrmeden ayrilmayin kahvaltisi cok guzeldir. Bi gűn boztepeye çıkıp trabzonu izleyin bi gűn de sűmela manastırına cıkıp kanaatimce hic bi yerde esini benzerini bulayacagınız o sahane manzarayı gőrűn. Hamsikőye gidip fırında sűtlac yiyin:)Artvine de gitmenizi őneririm. Sehir zaten basli basina yesilin her tonunu barindiriyo ama kafkasőre çıkıp o huzuru solumanizi tavsiye ederim. Samsunun sahili çok guzeldir ama ozellikle gidilmesi gereken bi yeri var orasini bilemiyorum. Naçizane tavsiyelerim bunlar.
-
...................
-
@bombiksmori çok teşekkür ederim, üşenmeden betimlediniz. rize ve artvin çok başkaymış evet. özellikle hamsiköy'de yiyeceğim sütlaç için şimdiden çok heyecanlandım. biraz şanssızım herhalde ordu'da kalacağım tatilin çoğu gününde; oraya has bişey yazmadınız. bu da benim şansım işte .)
-
@khun öncesi/sonrası diye uzungöl'ün bazı fotoğrafları paylaşılıyor o gerçekten doğru mu ya? bu arada not alıyorum da tavsiyeleri, hangi şehirde oluyor hocam bu kavrun yaylası? kar fazla değilse bi' şansımı deneyeyim
-
..................
-
@khun betonlaşmayan bi' karadeniz kalmıştı.. artık o da kalmamış o zaman. aah bu rantın gözü kör olsun. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim