KURUMICIUZMANLIK
-
Evet sevgili iibfli guzel kardeslerim. Ben GIB de Gelir Uzmaniyim. Yardimciligimi vereli de oldu baya. Bir iibf li olmanin ne kadar zor oldugunu, atanma beklemenin nasil yiprattigini, gecelerimi dislerimi sikarak uyuyup sabah cene agrisiyla uyandigimi, ruyalarimda keynesle muhabbet ettigimi hatirlarim.
Onemli olan husus ise, GIB de su an yuzde 35 bos kadro var. Tabi bunu bilen cok memur da var. 1 mart 2017 gunu referandum oncesi tam da referanduma yonelik olarak KURUMICIGELIRUZMANLIGINAEVET tagi ile gundem olmayi basardilar. Hemde memursen sendikasinin buyuk destegiyle. Sendika uye sayisini artirmanin dersinde, siyaset kendini destekleyenlerin pesinde, burokratlar politikacilara hos gorunmenin derdinde.
Yani tum dengeler saglandi ve buyuk ihtimal Kurumici Uzmanlik sinavi acilacak. Hem de issiz iibflilerin Guylarin dusunuldugu kadrolara. Acilen sesinizi tepkinizi gostermezseniz, Kadrolariniz boyle teker teker hayal olacak. KURUMDISIGELIRUZMANLIGINAEVET KURUMDISIGELIRUZMANYARDIMCISINAEVET, NORMALYOLLAALIMAEVET kurumicine degil, vs TT olmaniz sart. Referandumu asil sizin lehinize cevirmeniz lazim. Cunku issiz iibflilerin sayisi kadar buyuk bir sayi yani OY var mi? Cbaskani, bsbakn, naci agbal, aliyalcin, vecdi yanbaz, adnan ertuk, cengiz yavilioglu ve diger ust duzey siyasi ve burokratlara sesinizi duyurmalisiniz. Referandum oncesi sizin yerinize baskalari coreklenmesin. Bilgiler saglamdir. Benden bu kadar. Allah yardimciniz olsun.... -
@Kariyerci eyvallah kardeşim saolasın
-
sen kurumun çalışanı olarak hiçbişey yapmıcaksın iki satır yazıp benden bu kadar diceksin ama işsiz eleman çalışmadığı işin mücadalesini verecek öyle mi. yapsınlar abi hizmetliyi de gelir uzmanı yapsınlar bu kurumun çalışanı hepsini hakediyor.
-
etkinlik için birlik olamk isteyenler bana yazabilir mi?
-
@John-Nash hocam tagi at instagramdan da destekleyim
-
@Bireysel-başvuru ayrlayacağız hocam yeni bir şey düşünüyorum şu an eğer tweeter adresi açarım bı kaç tane bende katılırım diyosanız özelden yazın bana
-
Kadromuzu alana atanana kadar mücadeleye devam
-
@Ricardoreyiz etkinlik için bir şeyler yaparım diyorsan hocam bana özelden ulaş
-
@John-Nash hocam Kutluay 2017 kpss çalışın diyor
-
@Ricardoreyiz ona çalışmamız şart hocam
-
@John-Nash zaten çalışıyoruz adam alım gelmeyecek diyor
-
@Ricardoreyiz hocam bakan açıklama yapmıyor siz atıp tutanlara çok itibar etmeyin bu süreçte kimler neler neler attıı bilseniz
-
şaka gibi büro memursen kurumiçi uzmanlık için etkinlik yapıcaz diye millete mesaj atıyor. yeterliliğe tabi gelir uzman-yardımcısı olup da hala büro memursen e üye olan varsa yazıklar olsun.
-
ihtiyaç var talep vay bakan bi yetki vermedi bi de kurum iciler çıktı
-
@siyah-kırmızı doğru söze ne hacet, ama maalesef iibf'liler burada da yalnız
-
@Kariyerci hocam siz uzman olarak buna gücünüz yetiyorsa size zahmet diğer uzman beyler ile karşı durun. bu sene p35i 95 olup da hala bekleyen var.Bizim sesimizi sizde duyurmamiza yardımcı olun.He diğer memur olup da uzmanlık isteyen ,bizim hakkımızı yiyenlere 400 bin iibfli adına hakkımızı haram ediyor onlari YÜCE ALLAH'A havale ediyoruz.Inşallah bizim yaşadığımızın bin katını yaşarlar.Parasızlıktan, işsizlijten,aile baskısından hepimiz mağdur olduk.Bu arada hocam tag için bize maddi destek olabilir misiniz?
-
Biz de TT olduk bizim de memurlar da haberimiz yapıldı neden onların sesi duyuluyor iyice şamar oğlanına çevirdiler bizleri yaa bı alım.yapilacaksa neden KPSS puanı olan değil de diğer vatandaşlar resmen bu bize ihanettir
-
Memurlarda forum kismina yazalım bunu Twitter'da da yazalım en son öyle duyulmuştu sesimiz
-
@yatutarsa kardeş sen merak etme bu memurların açgozluluğü yanlarına kalmaz
-
@Aristo76 hocam yapılacak diyorlar işte biz sınav bekliyoruz adamlar bizim.kadrolari işgal derdinde