Arkadaslar ilanin gelmesi konusunda umudu olmayanlar bunu buraya yazinca ne gibi bir haz aliyor? Insanlar ilan icin birseyler yapmaya calisiyor.neden bikmadan moral bozmaya devam ediyorsunuz? Sizin umudunuz yoksa takip etmeyin bu sureci. 2018kpssye calisin. Anladik tamm gelmeyecek ilan.
deuiibf2016
@deuiibf2016
deuiibf2016 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
2gunde erken secim karari verildi 15 ay gecti hala bir ilan cikmadi. Ne ilanmis arkadas, ne zormus. Omur bitter ilan gelmez.
-
Arkadaslar hazir bu motivasyon varken neden duralim sayida baski yapabiliriz yada tercih konusunda ne kadar israrci olursak kâr. Onca ayimiz heba olmus feda edecek 1 saniyemiz olmamali.
-
Arkadaslar ben gecende ruyamda 1383 guy ilani goren yazar:) dun gecede cumhurbaskanini gordum ruyamda. Bizim evdeydi ve ben onu gorunce direk konuya girip; "ayni fakulteden mezunuz puanimi alali 1 yil oldu ama hala bekliyorum. hayalim Guy olmak nolur benim gibi gencleri magdur etmeyin" dedim. Cevap olarak : ozel sektorude deneyebilirsin dedi sevgili cumhurbaskani. Insallah ruyanin tersi acikar. Psikolojim o kadar bozulmus ki ruyalarima kadar giriyor.
-
Arkadaslar bu hukumet bedelliyede "kesinlikle hayir" diyordu. Bugun bedel ve yas icin calisiyorlar. Bu kadar emek verdik. Vazgecmeyelim.
-
Bugunku programda bakan "bana telefonumdan ve mesajla ulabilirler" dedi ve bunu gulerek soyledi. Bence o da farkinda sadece biraz daha yuklenmemiz gerekiyor.
-
Yanilmiyorsam esaretin bedeli filminde basroldeki eleman hapishanede kutuphane yapilmasi icin hergun ilgilere mektup yaziyordu. uzun sure yazdigi mektuplarin karsiligini alamadi fakat bikmadan devam etti ve bilin bakalim sonunda ne oldu:) bu filmi boyle hatirlayacagimi hic dusunmezdim. Tertemiz cildirdim sonunda:)
-
2 saatimizi gelecegimiz icin ayiricaz. Herkes yapmali bu ozveriyi.bastirinca bazi seylerin hizlandigini gorduk arkadaslar biraz daha gayret. Bu hafta ici yine ses getirmeliyiz ki bakanda " yeter" diyip ilani fiili olarak versin. Hepimiz cok yiprandik ama dunya gozu ile ilani gormeden rahat yok bize.
-
Guy,sgk denetmen yard,mhuy Allah ne verdiyse dalmaliyiz:)
-
@asyasy bizimde komsular boyle. Bugun gorup sorduyorlar yarin gorduklerinde tekrar. 1 gun icinde atanm ihtimalim var diye dusunuyorlar? Cahillik bu olsa gerek.
deuiibf2016 tarafından gönderilen son iletiler
-
2gunde erken secim karari verildi 15 ay gecti hala bir ilan cikmadi. Ne ilanmis arkadas, ne zormus. Omur bitter ilan gelmez.
-
Arkadaslar oyle bi etkinlik yapmaliyiz ki hem maliye bakani hemde cvsg bakani aciklama yapmak zorunda hissetmeli. Nasil olur onu bilemiyorum ama guveniyorum iibf'lilere. Bugun hepimiz dinlenip enerjimizi toplayalim yarin yine kadro savaslari:)
-
Guy,sgk denetmen yard,mhuy Allah ne verdiyse dalmaliyiz:)
-
2 saatimizi gelecegimiz icin ayiricaz. Herkes yapmali bu ozveriyi.bastirinca bazi seylerin hizlandigini gorduk arkadaslar biraz daha gayret. Bu hafta ici yine ses getirmeliyiz ki bakanda " yeter" diyip ilani fiili olarak versin. Hepimiz cok yiprandik ama dunya gozu ile ilani gormeden rahat yok bize.
-
@thorstein-veblen hocam bu aksam icin organize olmadik. Haberi olan var olmayan var. Pazartesi aksamina yine super bi etkilesim yakalayabiliriz.
-
Arkadaslar pazartesi aksami icin etkinlik planlamaliyiz. Suan kendimi boslukta gibi hissediyorum:) yazmaktan ne cikar. Tas atacagizda kolumuz mu yorulacak. Kendi gelecegimiz icin 2 saatimizi verecegiz bu kadar. Mesela pazartesi guy kontenjan sayisi icin, sali sgk denetmen yard icin, carsamba mhuy gibi gibi. Duyumlar iyi guzel sukur ama yinede elle tutulur gozle gorulur bir sey yok. Rehavete kapilmayalim.
-
Arkadaslar bana iktisat kitap onerisinde bulunur musunuz? Zeynel dinleri 3-4 kere dondum gina geldi artik. Bir de zeynelde ki ozgun sorular bana inanilmaz gereksiz geliyor.
-
Arkadaslar hazir bu motivasyon varken neden duralim sayida baski yapabiliriz yada tercih konusunda ne kadar israrci olursak kâr. Onca ayimiz heba olmus feda edecek 1 saniyemiz olmamali.