@tysbyno-hi 4721 medeni kanun madde 109 yönetim organı yazar hocam acın bakın isterseniz. B kitapçığı d şıkkı yönetim organıydı. 3 kere okudum .
zubizaretta_12
@zubizaretta_12
zubizaretta_12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@tysbyno-hi hocam 3 kez okudum organı yazıyordu. Kendim dernekler denetçiliği mulakatina girerken ayrıntılı çalışmıştım. 4721 de yönetim organı yazar.
zubizaretta_12 tarafından gönderilen son iletiler
-
@biriibfli yönetim organı hocam. 4721 sayılı kanun madde 109 da yazar.
-
@tysbyno-hi 4721 medeni kanun madde 109 yönetim organı yazar hocam acın bakın isterseniz. B kitapçığı d şıkkı yönetim organıydı. 3 kere okudum .
-
@tysbyno-hi hocam 3 kez okudum organı yazıyordu. Kendim dernekler denetçiliği mulakatina girerken ayrıntılı çalışmıştım. 4721 de yönetim organı yazar.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@xxxkara eyvallah kardeşim teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaşlar söz konusu liste soruşturma yapılıp mi açıklandı yoksa soruşturma devam mı ediyor Asil arkadaşları tebrik ederim yedekler açısından soruyorum yani bizler soruşturmayı mi beklicez Benim bildiğim soruşturmaya dayanarak listelerin açıklandığı ancak bazı arkadaşlar çağrılıp bazı arkadaşlar çağrılmadigi için soruyorum
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@erglmr bende yaklaşık 10 dakika kaldım. 6-7 soru ve bağlantılı sorular sordular hocam
-
@erglmr hızlı ilerliyordu muhtemelen bitmiştir dostum.
-
Arkadaşlar yeni çıktım bugün katılım tamdı . Herkes gelmiş. Toplamda 6 kişi gelmemiş .
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@muhagdas gvs ler yüzünden mi yoksa yaklaşan seçim yüzünden işlerin yoğun olmasından mı sizce hocam bu değerlendirmenin uzun sürmesi?