@leviathan yukarıda bi arkadaş mülakatların hızlı bir şekilde ilerlediğini ve öğleden önce herkesin mülakatının bitebileceğinden bahsetmiş. Diğer girdiğim mülakatın tecrübesiyle bir aksilik olmazsa sizin öğleden önce kesin biter diyebilirim hocam.
muhagdas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
Bu haftadan umutlu olalım mı? (32.gün)
-
@leviathan Hocam perşembe son mülakat gününde ben mülakata girene kadar 5 kişi gelmemişti sonradan bu sayı noldu bilemiyorum. Toplamda 12-15 arası kişinin gelmediği söyleniyor
-
Ben de çözemedim, eve veya muhtara polis gelmesi kazandığımız anlamına mı geliyor ya da gelmemişse kazanamadığımız? Bana da gelmedi
-
@nurettin hocam beklemedeyiz, süreniz başladı
-
0 (312) 422 41 60 aradım, onlara gelen herhangi birşeyin olmadığı, değerlendirmenin devam ettiği söylendi. Kendilerine gelince direkt açıklayacaklarmış.
-
Merhaba, tecrübeli arkadaşlar mülakatta neler sorulduğunu, kaç soru sorulduğunu, ekseriyetle hangi derslerden soru geldiğini, dernekler ile ilgili nelere çalışmamız gerektiği hakkında bilgi verebilirler mi?
-
@buhara Genelde kaymakamlığı birinci sırada görüyor ve ona yönelik çalışıyor olabilirler ya da kaymakamlık kpssden daha kolay. Ben kaymakamlığa hiç girmediğim için bilmiyorum açıkcası, mutlaka bir açıklaması vardır.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Merak eden arkadaşlar için; Bir önceki mülakat 22 Aralık 2016da sona ermiş sonuçlar 15 şubat 2017de açıklanmış. Yani 55 gün gibi bir sürede açıklanmış. Herkes için hayırlısı olsun
-
@lordoğlu ben de ulaşamadım hocam haftabaşından itibaren sormalıyız sonra SGK gibi olmasın kendimizi unutturmayalım
muhagdas tarafından gönderilen son iletiler
-
@zubizaretta_12 Hocam ben gvslerden dolayı uzadığını umuyorum fakat kurumun seçime kadar yoğun olduğu seçim bitene kadar işlemlerin durduğu söylentileri de var. Umarım en kısa sürede süreç tamamlanır
-
0 (312) 422 41 60 aradım, onlara gelen herhangi birşeyin olmadığı, değerlendirmenin devam ettiği söylendi. Kendilerine gelince direkt açıklayacaklarmış.
-
@nurettin hocam beklemedeyiz, süreniz başladı
-
@genclerbirlikli fazladan kasıt sizce nedir hocam bu ay açıklanır mı diyelim
-
Ben bugün iki farklı numarayı da defalarca aradım fakat açan olmadı. Ulaşabilen ya da bilgi alabilen var mı aramızda?
-
@lordoğlu ben de ulaşamadım hocam haftabaşından itibaren sormalıyız sonra SGK gibi olmasın kendimizi unutturmayalım
-
RE: Sağlık Yönetimi mezunları mağdur! Tercihiniyap.net Yardım!
Sağlık yönetimi mezunu olup kpss alan sürecinde olan biri olarak her türlü desteğe hazırım
-
Buradaki arkadaşların çoğu Sgk denetmen yrd bekliyor benim gibi. Henüz 1ay olmasına rağmen o bekleme psikolojiyle çok uzun süreler gibi geliyor malesef
-
Bu haftadan umutlu olalım mı? (32.gün)