En son kurum ile görüştüğümde çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ile aile ve sosyal politikalar bakanlığının birleşmesi kaynaklı bakanlık içerisinde ki görev dağılımlarının tamamlanmamış olmasından dolayı henüz atamalarımızın yapılamadığını öğrendim. Güvenlik soruşturması dahil atamalarla ilgili herşeyin tamamlandığı üstten emir beklendiği söylendi. Atamanın ne zaman yapılacağı hakkında bilgi alamadım 1 saat içinde de, 1 gün içinde de, 1 ay içerisinde de olabilir dendi.
Analist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Analist tarafından gönderilen son iletiler
-
Atandığı kurumdan aranan var mı arkadaşlar
-
@legolas atandığımız kurumun bizden haberi bile yok benim atandığım kurum 2 tane denetmen yardımcısı atandığı bilgisini benden öğrendi
-
@cant öncelikle hepimiz aynı durumdayız buradaki herkes çok uzun süre ders çalışıp bi kuruma atanmak için çok büyük emek harcadı ama maalesef uzun bir süredir atanmaya hak kazanmamıza rağmen atamamız gerçekleşmedi. Bişeyler yapmak gerektiğine inanıyorum gruptaki diğer arkadaşlarda katılırsa eğer sgk personel daire başkanlığına düzgün bir şekilde mağduriyetimizi anlatarak en azından bir açıklama yapılmasını talep edelim. Sgk daire başkanlığının mail adresi personeldb@sgk.gov.tr burdan sesimizi duyurabileceğimize inanıyorum.
-
Sgk'nın e devletteki sınav sonuç uygulamasından artık sınavı kazandığımıza dair yazıda bulunmuyor. Güncel sınav ilanı bulunmamaktadır yazıyor sadece
-
Atandığı kurumdan aranan veya bir duyum alan kimse var mı arkadaşlar? Ben kuruma bile ulaşamıyorum artık telefonlara bakmıyorlar.
-
En son kurum ile görüştüğümde çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ile aile ve sosyal politikalar bakanlığının birleşmesi kaynaklı bakanlık içerisinde ki görev dağılımlarının tamamlanmamış olmasından dolayı henüz atamalarımızın yapılamadığını öğrendim. Güvenlik soruşturması dahil atamalarla ilgili herşeyin tamamlandığı üstten emir beklendiği söylendi. Atamanın ne zaman yapılacağı hakkında bilgi alamadım 1 saat içinde de, 1 gün içinde de, 1 ay içerisinde de olabilir dendi.
-
@torpil-siz iyice yılan hikayesine döndü bu iş kurumdan da bir açıklama yok ne olduğu, ne olacağı belli değil.
-
@torpil-siz hocam ben geçen cuma aradığımda yazıların gvs bittikçe haftalık olarak toptan gönderildiği söylendi. Bu hafta tekrar yazılar gönderilecek atandığınız ildeki kurum ile iletişim halinde olmamız gerektiğini söylediler onun haricinde de herhangi bir bilgi verilmedi ne zaman sonuçlanacağı biteceği veya ataması yapılmamış kaç kişi kaldığı gibi.
-
@siyasallı anladım hocam teşekkürler yarın ararım bende
-
@siyasallı belli aralıklarla atandığım ili arıyorum ama onlara da bi yazı gitmemiş