@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli geçtiğimiz haftadan önceki Cuma dönmüşler. mail gelmiş. işte size olumlu geri dönememekteyiz gibi bişeyler yazmışlar.bana bişey gelmedi, heralde hiçbirimize bişey gelmedi.
terekeme tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli biz mi kaldık sadece, aynı dönemin personelleri olur muyuz arkadaşlar ben bir menkul değerler a.ş de çalışıyorum. buradan ayrılma maksadım tecrübe olur fakat maaş faktörü de önemli. benim sınav çok iyi geçti, mülakatda da ingilizce zorladı. ama farzı misal bu işe olumlu dönseler ne yaparım bilemiyorum. BIST in maaşları yan hakları özlük hakları nasıl bilen var mı?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli bu mülakatın sonucunu unutmuştum, kurumdan bir arkadaşı da bu cuma aramışlar, garip bir adamdı zaten selamsız sabahsız çekti gitti kimseyle konuşmadı. Gerisini BİST düşünsün Giren arkadaşlar maaş teklifi yaptılar mı? Çok beklettiler tüm büyüsü bozuldu bu kurumun
terekeme tarafından gönderilen son iletiler
-
@BluePhantom peşini bırakmamak gerekiyor. cimer' e yazalım. en azından çeki düzen gelir.
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli @Bianconeri dğn eposta adresime olumsuz sonuç geldi, kalanlara hayırlı olmasını niyaz ederim
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli @Bianconeri , bianconeri şartlar nasıl memnun musun takriben maaşlar nasıl?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli bu mülakatın sonucunu unutmuştum, kurumdan bir arkadaşı da bu cuma aramışlar, garip bir adamdı zaten selamsız sabahsız çekti gitti kimseyle konuşmadı. Gerisini BİST düşünsün Giren arkadaşlar maaş teklifi yaptılar mı? Çok beklettiler tüm büyüsü bozuldu bu kurumun
-
@BluePhantom @kilcal o keltoş emmi bana 98 yazdı, başka görebilen var mı?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli geçtiğimiz haftadan önceki Cuma dönmüşler. mail gelmiş. işte size olumlu geri dönememekteyiz gibi bişeyler yazmışlar.bana bişey gelmedi, heralde hiçbirimize bişey gelmedi.
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli maille söylemişler diye işittim. hiç arayan var mı onları?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli bana gelmedi henüz bayan arkadaşa olumsuz geri dönülmüş, sizde haberler?
-
@BluePhantom bildiğiniz gibi değil, çalıştığım yerde maaş piyasa altında. bizden çok talep oldu oraya ama bizim arkadaşların öğrenebildiği rakamlar yukarıdaki rakamların çok daha altında.
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli biz mi kaldık sadece, aynı dönemin personelleri olur muyuz arkadaşlar ben bir menkul değerler a.ş de çalışıyorum. buradan ayrılma maksadım tecrübe olur fakat maaş faktörü de önemli. benim sınav çok iyi geçti, mülakatda da ingilizce zorladı. ama farzı misal bu işe olumlu dönseler ne yaparım bilemiyorum. BIST in maaşları yan hakları özlük hakları nasıl bilen var mı?