@agor anladım çok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için
civilengineerr
@civilengineerr
civilengineerr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Alese nasil hazirlanmaliyim
-
Alese nasil hazirlanmaliyim
Re: Alese nasil hazirlanmaliyim
Çok sagolun bir şey daha soracagim benim hedefim bu sinavda 90 ustu almak kasimdaki sinava girecegim tavsiyelerinizi uygularsam hedefime ulaşabilir miyim yoksa ilkbahardaki sinava mi kalır ? Birde sonbahardaki sinava girersem ilkbahardaki sinava da girme hakkim var mi ?
-
RE: Alese nasil hazirlanmaliyim
Çok teşekkürler tavsiyeler için daha öce hiç girmediğim için souların içeriğini bilmiyorum. Okuduklarıma göre yoruma bağlı olan bir sınav biraz korkuttu beni açıkçası o kadar çalışıp yapamama gibi bir risk de var yoruma bağlı olunca bu konuda bir tavsiyeniz var mi peki hızlı okuma anlamayı geliştirebilmem için?
-
Alese nasil hazirlanmaliyim
Merhabalar arkadaslar insaat muhendisligi son sinifa gectim bu sene sonabaharda alese girmek istiyorum asil amacim ylsy sinavi aslinda aleste yuksek bir puan yapmam gerekiyor sizce sıkı bir calışmayla başarma şansım var mı ? sonbahara kadar konuları bitirebilir miyim birde eger bu sene sonbaharda sınava girersem bir dahaki yıl ilkbaharda sınava girebiliyor muyum? yüksek bir puan yapmak istiyorum nasıl bir çalışma programı izlemeliyim hangi kaynaklari kullanmalıyım kendim kursa gitmeden bu işı sonbahara kadar halledebilir miyim ?