İstanbul kaç ile kapatacak onu merak ediyorum
taylor tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanıKPSS A içinde yayımlandı
-
@esrarengiz kime sorsam istanbul diyor ya
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanıKPSS A içinde yayımlandı
@marjinalfaydali bende aynı durumdayım halkbank da 54 16 yaptım mulakatta şutladilar
-
@demirmifatih benimde 9400 istanbul taslak bıraktım

-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@paretowilfredo hocam yeterlilik mülakati bizden önce olacak diyorlar onun için ne diyorsunuz
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Yahu öğretmenlere habire atama veriliyor biz daha Mayıs ayındaki ilanın mülakatina giremiyoruz. Twiter etkinliklerimiz hiç bir ise yaramıyor bizi bu ülkeden göndersinler bu vebali altından nasıl kalkicaklar
-
@refik-soydam duyumunuza göre bugün açıklanacaktı. Umutla bekleyelim mi yinede hocam.
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLARKPSS A içinde yayımlandı
@mrnobody osym ais den eğitim bilgileri ne tikladiginizdà üniversite giriş bilgisine ulaşabilirsiniz
-
Arkadaslar eğitimler ertelendi diye bir haber var sizlerde de böyle mi. Bilgisi olan varmı
taylor tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar eğitimler ertelendi diye bir haber var sizlerde de böyle mi. Bilgisi olan varmı
-
@mrnobody osym ais den eğitim bilgileri ne tikladiginizdà üniversite giriş bilgisine ulaşabilirsiniz
-
@davetsiz geçici mezuniyet belgesi noter onaylı mi olacak yoksa dekan onayı yeterli mi
-
E devletten mezuniyet belgesi yeterli mi acaba
-
Stresten kaşıntı tuttu
-
@refik-soydam duyumunuza göre bugün açıklanacaktı. Umutla bekleyelim mi yinede hocam.
-
@kaldorhicks tk geçenlerde de 4 saatlik çalışma var diyordu. Ben tk yi gerçekten onemserim ama bence onun da artık kulağına yanlış bilgiler geliyor. Hatalı yonlendirmelere maruz kalıyor.
-
@yorgunsavaşçı bu talimatlar onaylar tantanasida bu yıl moda oldu.
-
@nghnrc tk nin twitter hesabı gözükmüyor bende başka hesap mi açtı acaba bi aralar kapatmış ti çünkü
-
@engin0516 herkesin herseyin sırası gelir elbet