@suaybg valla hocam burada yazılanlara da çok takılmamak lazım. Çoğumuz atanmamış insanlarız bilgilerse taze atansak yine girilir sınavlara. Bazı yorumlar resmen insanlar caysın diye yazılmış. İlçede ha 4000 almışsın ha 5000 her şekilde idare edilecek güzel bir para. Yorumların bir kısmına doldum biraz şahsi algılamayınız
musthosgor tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ladybug çok sağolun hocam takip edemedim hiç onu. Ben çalışmama devam edeyim o zaman
musthosgor tarafından gönderilen son iletiler
-
@suaybg valla hocam burada yazılanlara da çok takılmamak lazım. Çoğumuz atanmamış insanlarız bilgilerse taze atansak yine girilir sınavlara. Bazı yorumlar resmen insanlar caysın diye yazılmış. İlçede ha 4000 almışsın ha 5000 her şekilde idare edilecek güzel bir para. Yorumların bir kısmına doldum biraz şahsi algılamayınız
-
@gmzankr066 YSK hakkında kanunu okumadı sanırım kimse daha. Çakılı olma durumu yok aksine 6 yılda bir görev yerleri değişiyor. Evli arkadaşlar için problem teşkil edebilir muhtemelen
-
Arkadaşlar ben bu kararı avukat bir arkadaşımla da konuştum. Diğer alanlar diyerek yine İİBF'ye atıfta bulunulmuştur ama alıp almama bakanlık takdirinde kalmış dedi. Yani tutup da bir fen edebiyat mezunu hakim olamaz olay çıkar cidden. Kalbimizi ferah tutalım
-
Yani arkadaşlar bakıyorum da herkes bir karamsarlığa düşmüş, hatta resmen birbirine girilip laf dalaşmaları olmuş. Evet takdir yetkisi artık bakanlıkta. Bunu ilan açılınca da yapmış olabilirlerdi değil mi? O daha acı olurdu emin olun. Kimse de sizin moralinizi bozmaktan zevk almıyor. Benim şahsi düşüncem bu karardan sonra alım ilanı çok gecikmez. Ben 9 tane kurum mülakatından elenip en sonunda MB uzmanı olan insan biliyorum. Neyin aceleciliği bu? Neyin sabırsızlığı? Biraz nasip deyip oturup çalışmak gerekiyor. Velhasıl şükürsüzlük etmeyiniz efenim. Şu süreçlerde kulak tıkayıp çalışmak en iyisidir. Birbirimizi kırmayalım sıralarda ne olur
-
@toranj aynen hocam kanun gayet öz bir şekilde yazıyor not çıkarmak bile daha kolay
-
Bir de genel olarak baktım da hmk için kitap kullanıyorsunuz mesela. Sorular direkt kanun cümlesinden geliyor onda kanun oku dediler bana hep. Ceza, hmk, vergi, vergi usule, idari yargılama için bana hep kanun oku dediler. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
-
@ladybug çok sağolun hocam takip edemedim hiç onu. Ben çalışmama devam edeyim o zaman
-
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. İİBF İktisat mezunuyum. Başvuru şartlarında iktisat ve maliye mezunları yazıyor ama belli sayıda hukuk dersi diyor. Bizim okulda seçmeliydi hukuklar genelde ve ben iktisat dersleri alıyordum hep. Okul döneminde de bununla ilintili Hukuk Temel Kavramları, Anayasa Hukuku ve Türk Vergi Sistemi aldım. İlan açıldığında başvursam başvurun kabul olur mu? Bu şekilde daha önceden başvuran varsa bilgilendirirse sevinirim. Herkese iyi çalışmalar