@koskorodo hocam dayandırdığım bir çok düşünce var sizin gibi kişi sayısına bakarak, baz olarak 2018 sınavını alarak öyle düşününce 8,9 bin sıralamaya düşebilir diyorum ama beş il tercihi de ayrı düşündürüyor . Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
KY tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar bir tek benim sürekli tercih değiştiresim geliyor? Kesinlikle çok mükerrer başvuru olmalı diye düşünüyorum.
-
@bbusra benim de memleketim bir cesaret yazdım ama nasibimizde ne varsa artık hocam hayırlısı olsun hepimiz için
-
@arthurpigou beklenmeden açıklanması için yapabileceğimiz birşey olsa çok iyi olurdu hocam insan ister istemez tam odaklanamıyor
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar İngilizceye nasıl çalışıyorsunuz acaba ?
KY tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar İngilizceye nasıl çalışıyorsunuz acaba ?
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@kazanamayan hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki üst üste başaramamak inanın beni de psikolojik olarak zorluyor ama diyorum ki vazgeçmezsek umut var. Umut varsa bize de çalışmak kalıyor.
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@kazanamayan var hocam ben de sizinle aynı durumdayım, yalnız değilsiniz. Bu kez olacak inşallah
-
@erkn58 ben de 5.tercihime yazdım hocam ilk tercihine yazan iki kişi görmüştüm ama
-
@arthurpigou beklenmeden açıklanması için yapabileceğimiz birşey olsa çok iyi olurdu hocam insan ister istemez tam odaklanamıyor
-
@bbusra benim de memleketim bir cesaret yazdım ama nasibimizde ne varsa artık hocam hayırlısı olsun hepimiz için
-
@hayırlısı035 hocam bahsettiğiniz telegram grubunda Tokat’ ın durumu nedir acaba hiç dikkatinizi çekti mi?
-
Arkadaşlar bir tek benim sürekli tercih değiştiresim geliyor? Kesinlikle çok mükerrer başvuru olmalı diye düşünüyorum.
-
@idealistbiri hocam bir on dk önce tercihimde güncelleme yaptım 14 binlerdeydi.