@onurcantatar demek ıstedıgımde tamda bu benım elıne saglık kardesım
istatistikkk
@istatistikkk
istatistikkk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılıgı İstatistik
istatistikkk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bayramdan sonra acıklarlar siyaset ve ekonomık durum boyleyken hic sanmıyorum bence bayramdan sonra acıklayıp 1 ay sonrasına mulakat sonra 3 4 ayda oyle bekletırler
-
@onurcantatar demek ıstedıgımde tamda bu benım elıne saglık kardesım
-
@uche yaa kardesım ben unıversıtede hukuk malıye gormemısım akademık olarak onları ders olarak almamısım okulum bıttıkden sonra neden onlara calısım ayrıca ne kadar verımlı olur sende tek seferde yapmamıssındkr yada belırlı bı alt yapın vardır yanı basıt mantıkla soyle soylım matematık okucaksın ama sınavda matematık turkce tarıh cıkcak mantıklı konus bıraz
-
@uche ya kardesım kndınle celısıyosun resmen hazırlananlar evet kotu senın abarttıgın kadar degıl son 1 2 yıldır kpss kurslarında ıstatıstık dersı verıolar onlarıda kendın goruyosun sen cıkıp anlatsn daha ıyı ankarada sadece bır hoca var herkes onun sayesınde calısabılıyor yani ne bılım bende katılıyorum bolumumuzde okuyupda cok bos gezenın bos kalfası ınsan var ama bence bı ıbbfli gibide degılız ibbf bir keresozele kacıyor ezberle gec bızım ısımız matematık yanı zaten ben kalkıpıstatıstık mezunlarınıda savunmuyorum yanı adam kalkıp bı bınom hıpergeo yapamıyosa kalsın zaten ıssız ama yani ne bılım cokıbbflı var problem cozemeyen referansla oluyo dedıgın gıbı karsı gelınebılıyor mu
-
@uche kardesım sen ıstatıstık mezunumusun ? muhtemelen degılsın olsan bunları soylemezsın ben kısaca soyle acıklayım bız ıbbf denklıgımız var fakat bız ıbbf derslerı gormuyoruz sadece giris olarak alınan dersler onlarda ıktısat ısletme bızım ısımız sayılar raporlar yazılım daha cok muhendıslerın gordugu dersı goruyoruz yon eylemdır kalıte kontrl mat. istatistik anlatabılıomuyum evet bu sınav cok cok kolaydı unıverssıte gırıs sınavı gıbıydı resmen problem olasılık sorup gecılmıs bıze ogretılen 40 50 tane dagılım var sorulmuyor cunku bunun raporlanması cevaplanması cok zaman alır bu kadarda kolay olmamalıydı son birsey daha DEVLET ISTATISTIKCI ALMIYOR SUANDA BILE TUIK BASKANI KIM BI BAK BAKALIM 300 tane ıktısatcı mı 50 tane ıstatıstıkcı mı arasında sıralamaya gırmek kolaydır. 2017 den bu yane ıstatıstık alım sayısı bu ılanla beraber 140 - 180 bandında sen hesap et alımı arastırmadan yazma lutfen
-
Arkadaslar evet genel kanı cevaplarımız hep benzer dedıgınız gıbı sıkıntılı sorular vardı 50/x3 beklenen degerı
evi olup arabası olan / olmayan sorusu
7 * 17 olasılıgını soran gıbı bu tıp sorular belırleyıcı olcagını dusunuyorum benım suan okuduklarımda 2 3 tane farklı cevapım var 2 sınden kendım emınım 1 ı yanlıs dıe dusunuyorum tarıhlerım cok kotu benım bılmıyorum yanı bencede herkes yaptı kanım 90 ustu kapatması -
@elfelfelf bencede cok kolay bı sınavdı istatistik namına bırsey gormedım sadece olasılık ve bıraz matematiksel istatistik vardı. Tarıh bılgım olmadıgından bende suphelıyım tahmınım o yonde benımde yuksek kapatacak .
-
@elfelfelf nasıl gectıkacbeklıyorsun ?
-
2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılıgı İstatistik
Merhaba arkadaslar istatistikciler olarak sınav hakkında dusuncelerınız ve onerılerınız nelerdır
-
Arkadas hic mi istatistikden giren olmadı yada hic mi merak etmıyonuz ? Olan arkadaslar varsa dmkalın yazı****