@mills 2 sınava da girdim, ptt beklediğimden kolay, ziraat ise zordan ziyade alan kısmı saçma gibiydi.
sümeyye tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
sümeyye tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Sanırım hepimizi almışlar, herkese hayırlı olsun
-
@hegia-sophia ptt ilk defa uzman alımı kadrosu açtı ama önceki dönemlerden arkadaşlarım komisyonda 5 kişinin olduğunu ve zarf çekerek o zarftaki soruları cevaplamamizi istediklerini söyledi.Her mulakatta olduğu gibi kendimizi tanitmamizi istiyorlarmış ve yine klasik olan "neden bu kurum" sorusu soruluyormuş.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@antoniogramsci kira bedelinden ziyade yakın yerlerde olmasi önceliğim zaten İstanbul da yaşamanın şartlarını az çok tahmin edebiliyorum, teşekkür ederim.
-
@bluephantom şu an için en azından fikir edinmeye çalışıyorum
teşekkür ederim öneriniz için.
-
@antoniogramsci şu an belirli bir şey yok ama ilan verilirken genel müdürlük için alım yapılacağı söyleniyordu, o da maslakta.
-
@abrakadabraz yalnızca kimlik belirtilmiş
-
Arkadaslar belki erken belki zamanı ama iş yerine yakın kiralık ev için daha çok nerelere bakmamız gerekir? İstanbul da yaşayan ve bilgi sahibi olanlar beni de aydinlatabilirse sevinirim.
-
@cagii sürece bakıp ona göre karar vericez artık, en azından ben öyle düşünüyorum, hepimiz için hayırlısı olsun
-
@cagii yani yine bu portal üzerinde okumustum sanırım ptt bank gibi bir yapılanmaya gidilecekmis ve alınacak uzmanların orada çalıştırılması ihtimali de varmış ama tabi sadece duyum maalesef.
-
@cagii ben de sizinle aynı durumdayım şu an.Geçen bir iki tecrübeli arkadaşımla konuştum ve Ptt nin calisma ilinin Ankara olması ve KİT olmasi sebebiyle maddi anlamda daha rahat edeceğimi söylediler ancak süreç ve çalışma pozisyonu hakkında bir bilgim olmadığı için ziraate daha sıcak bakıyorum.