Akademik bir eğitim almadan ekonomiyle ilgilenen surekli bloombergtv izleyen birinin yapabilecegi bir ekonomi sinaviydi. İktisada dair bir seyler bilmedigini gostermemek icin sorulan marjinal sorularla dolu ve lugatima "bogazici kalitesizligi" kavramini kazandirdigi icin buradan yetkililere tesekkur ediyorum. İngilizce bilenin dogal seleksiyonla hayatta kaldigi gunumuz turkiyesinde arkadaslarima basarilar diliyorum
moonlightsalata
@moonlightsalata
moonlightsalata tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Komisyon çalışıyor veya tatilde diyenlere bilmediğimden soruyorum aydınlatırlarsa sevinirim. Bu komisyon bu konuda ne kadar çalışabilir. yani bi kağıda delikler açıp bizim optiklerimizin üzerine yerleştirip mi okuyorlar sınavı. bunun makinesi yazılımı vs yokmu. yoksa çok ayıp. sadece sonuç açıklamak için komisyonmu var. 10 kişi bir araya gelip elele tutuşup mause'a mı tıklıyorlar. yoksa hakikaten de devlet kurumunda 1 fotokopiiyi 10 kişi mi çekiyor da bu 10 kişi mi biraraya gelemedi?
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
- üniversite kayıt reklamı için msj atmış andolu üni. Msjı açarken heyecan yaşadım boşu boşuna
-
RE: İşkur personel alımı 2018
büro personeli açıklanmamış sadece imd açıklanmış çok saçma değilmi
-
@james-buchanan şöyle olabilir. Başka birisi telefonu kurcalayıp ekran goruntusu alip kendine gondermis olabilir. Ya da o masa basindaki kisi ekran goruntusu alinmis benim bi sucum yok demek icin kendisi almis olabilir. Sonucta bilgi sizdiriyor
-
@kcn42 ilk defa bi sinava ilk gunlerde basvurmustum ve sirtimi yaslayip bekleyim dedim. Her konuda bi guvensizlik ortami yaratmayi sanki amac edinmisler. Yani bu isi makine yapiyor ve artik makinelere bile guvenemiyorum. Torpille yazilimci alirsan hersey bok olur. Torpille burokrat alirsan tum ulke mahvolur. Mulakatin amaci kurumu temsil yetenegini olcmek. 10 kisiden 8 i mulakat yuzunden temsil yetisi olmayan kisiler. Halbuki mulakat kalksa bu sayi 10 kisiden 1e dusecek
-
@moonlightsalata ek olarak sunu da soyleyebilirim sinav sirasinda baskasi adina utanmak duygusunu da bi cok kez yasadim. Ozellikle maliye kisminda çeldirici hale getirilmeye çalışılan sorulara simdi ben bu tatliligi nasil sobeleyim diye yaklasan tek kisi ben degilimdir heralde.
moonlightsalata tarafından gönderilen son iletiler
-
25 genel yetenek basarisiz sayılmış. Baraj mi vardi
-
@moonlightsalata ek olarak sunu da soyleyebilirim sinav sirasinda baskasi adina utanmak duygusunu da bi cok kez yasadim. Ozellikle maliye kisminda çeldirici hale getirilmeye çalışılan sorulara simdi ben bu tatliligi nasil sobeleyim diye yaklasan tek kisi ben degilimdir heralde.
-
Akademik bir eğitim almadan ekonomiyle ilgilenen surekli bloombergtv izleyen birinin yapabilecegi bir ekonomi sinaviydi. İktisada dair bir seyler bilmedigini gostermemek icin sorulan marjinal sorularla dolu ve lugatima "bogazici kalitesizligi" kavramini kazandirdigi icin buradan yetkililere tesekkur ediyorum. İngilizce bilenin dogal seleksiyonla hayatta kaldigi gunumuz turkiyesinde arkadaslarima basarilar diliyorum
-
@jkeynes cif maaslar gercekten cift olarak verilirse sizin hesap dogru hocam. Bu kisim onemli. Bi cok arkadasimiz cift maasi 1.5 kat olarak belirmisti.
-
@kcn42 ilk defa bi sinava ilk gunlerde basvurmustum ve sirtimi yaslayip bekleyim dedim. Her konuda bi guvensizlik ortami yaratmayi sanki amac edinmisler. Yani bu isi makine yapiyor ve artik makinelere bile guvenemiyorum. Torpille yazilimci alirsan hersey bok olur. Torpille burokrat alirsan tum ulke mahvolur. Mulakatin amaci kurumu temsil yetenegini olcmek. 10 kisiden 8 i mulakat yuzunden temsil yetisi olmayan kisiler. Halbuki mulakat kalksa bu sayi 10 kisiden 1e dusecek
-
@mk5561 Başvuruları güncelleme olayı vardı bu ilanda. ben de günceleyip güncellemediğimi hatırlamıyorum. başvuruları iptl etmişlerdi tekrar başvurun demişlerdi. acaba ben kaçırdımmı bilmiyorum
-
büro personeli açıklanmamış sadece imd açıklanmış çok saçma değilmi
-
- üniversite kayıt reklamı için msj atmış andolu üni. Msjı açarken heyecan yaşadım boşu boşuna
-
@gibci66 tamam da kaynağınız nedir? net saat bile vermissiniz. Siz söyleyin kaynağı bırakın kaynak mahcup olsun.
-
ÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SÖZLEŞMELİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANI (İMD) ALIMI
MESLEKİ YETERLİLİK BELGE DURUMLARINA İLİŞKİN DUYURU-
21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) ilanına başvuranların son başvuru tarihi (04.07.2018 ) itibari ile İş ve Meslek Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi geçerlilik durumları Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınan belge sahibi kişiler listesinden kontrol edilmiştir.
-
Adaylar, kimlik bilgileriyle aşağıdaki “belge durumu öğrenme linki”nden 04.07.2018 tarihi itibari ile İş ve Meslek Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi geçerlilik durumlarını öğrenebileceklerdir.
-
Adaylar, belge durumlarına ilişkin varsa itirazlarını, gerekçelerini bildiren bir dilekçe ve ekinde kanıtlayıcı belgelerle birlikte, 11/09/2018 Salı günü saat 17:00’a kadar, aşağıdaki “itiraz yerleri” ne şahsen yapabileceklerdir. Belirtilen süreden sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
-
İtirazların değerlendirilmesi sonrası, adayların sözlü sınava girmeye hak kazanıp/kazanamadıklarına ilişkin sonuçlar internet sayfamızda açıklanacaktır.
-
Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-