@keynesin-faizi haci abi biz girdgimiz sinavin nezaman aciklanacagini bilmiyoruz valla
bixi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
-
RE: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
@ugurkuyumcu tesekkur ederim calisma icin, evet ne olacagi belli degil herkes cok iyi yaptim diyor ama kpss gibi olma olasiligida var ondada herkes uçuyordu simdi aglayanlarin hepsi onlar cunku ptt sinavindada eleyici sorular vardi .. Mesela ben cok rahat 95 net yapabilecegim halde 92 bekliyorum ve bunun genele yansiyacagini dusunuyorum
bixi tarafından gönderilen son iletiler
-
@ultrasfelicita bak isine gucune , coluk çocuğa laf yetistirecek halim yok .. nereye neyle ataniyirsan atan kimseninde umrunda değil
-
@ultrasfelicita adam kadro acmis sinav acmis daha ne yapacak o zman gececeksin baraji kardes gireceksin işine yada begenmiyorsan kurumu calisacaksin kpss ye alacaksin 90+ atanacaksin caninin istedigi yere.. adam 94 le giremememis sen hala yok boş yok bilmem ne ... adam 60 alamayacak yok kurum kotu baraj düşsün yok ikametgah.. bundan onceki alimlarda kac il ve ilcede tercihe atama yapılıp gitmeyen ve bos kalan ne kadar yer var biliyormusun adam bu şartı aksam yatip sabah kalkinca koymadı herseyin bir sebebi var
-
@kun uzuldum kardeş hayırlisi olsun ve helal olsun tebrikler ... bide diger tarafta 60 i gecememis adamlarin baraji düşürme cabasini beni cok sinirlendiriyor sen 94 le girememisin adam 60 i gecememis bos bos konuşuyor yazik cok yazik
-
RE: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
@evandro aynen okadar kolay, performans yetersizligini bahaner eder fesh eder , işci kadrosunun sadece maas ve emekliligi iyidir geri kalan hepsinde diken ustu.. dedigim gibi karar sizin
-
@evandro ben ayni kadroya sahibim arkadaşım hemde TUBITAK ta kapinin onune koysunlar bakalim ver mahkemeye almiyoruz dediklerinde ve 11 maas tazminat verdiklerinde ne kadar hak idda edebimiyorsun ha ben ona katlanirim diyorsan emekliligi memurluktan iyidir ben 657 ve 399 dan baskasini bilmem .. tabiki karar sizin
-
bu kadar özelliği olan adam neden işçi kadrosu ile calissinda diken ustunde olsun gerek yok
-
@haticeaydinn herkese mi cok iyi yapmis yada yapamayanlarda var mi bilemiyorum, sizin icin hayirlisi olsun
-
@haticeaydinn olur insallah, kadro durumunu bilmiyorum ama
-
@genclerbirlikli evet onda haberim var ama kuruma ne kadar guvenilir o yuzden dedim