Halen açıklanmadı.Sonra mülakatlara gidiyorsun adam sana soruyor:Neden bu kadar zaman kaybettin?.Bilmem neden acaba acaba neden... Kpss hazırlan sonucu bekle.Sonra alım bekle.Sonra sınav bekle.Sonra yıne sonuc bekle sonra mulakat bekle yıne sonuc bekle sonra belge ver ıse baslamayı bekle.Bakın son cumlelerıme dogru noktalamaya dıkkat etmedım goruyorsunuz.Neden cunku yazarken bıle yoruldum.:)))
Ultrasfelicita
@Ultrasfelicita
Ultrasfelicita tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
2 ay sonra acikladiniz sadece basarisiz.Ya Allah razi olsun gercekten:)Btk gibi bir kurum bunu yapiyorsa benim bu ulkeye olan inancim 0 a indi suanda.Nefret dolu bir nesil yetistirdiniz helal olsun ne diyeyim hakkimi helal etmiyorum.
-
Tüvasaş Eem mülakat
Arkadaşlar Merhaba.Mülakata kalan kaç kisiyiz?Burdan bilgi paylaşımı yapabiliriz.
-
RE: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
Hayır kaldırın bari tarihi de millet beklemesin.iyice sinan cetinin paravanina döndü :))
-
RE: YDS'nin Önemi
@cassel Hocam kusura bakmayın ama skandal bir karar degil aksine dogru bir karardi.Yökdil sadece yüksek lisans icin olmali.Cok kolay oluyor.
-
Ptt bilgilendirme
Arkadaşlar ptt yeni bi duyuru yayinlamis.Bu bilgilendirmeden baraj puanlarinin bir öneminin kalmadigi sonucu cikiyor mu?
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmadan sistemdeki mantik hatalarini tekrar hatirlatmak istiyorum.
1.Ikamet olayinin mantiği ne ve kime hitap ediyor?
2.Baraj puanlari neye göre belirleniyor?
3.Gişe icin girenleri genel yetenek genel kültürden sorumlu tutan ve baraji 60 belirleyen sistem; mühendisi,mimari alan konularindan sorumlu tutup baraji neden 70 belirliyor?
4.Baraj puanlarinin asla esnetilmeyecegi söylendi.Misal Çorumda Mühendis adaylari eğer 70 barajini geçemez ise kadronun boş kalacagi söylendi.Şimdi size soruyorum ankarada istanbulda 70 barajini gecen ve yerlesemicek olan adaylarin bos kalan diger illere yerlestirilmemesi etik midir?5 bin alim icin 100 bin basvuru yapilan bir ulkede,issizligin had safhada oldugu bir ülkede bir kurumun gerekirse kadro boş kalir demesi etik midir? -
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bedelli basvurusu icin mülakat tarihini bekleyen arkadaşlar bizim is yaş gibi
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@kartel06 Hocam kendileri dediler canli yayinda gaziseme dilekce yazin diye.Resmen dalga geciyorlar insanlarla bu kadar olmaz.
Ultrasfelicita tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
@obiwan çalışma yeri ataşehir diye biliyorum.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
Ben boyle bir sacmalik gormedim ya halen kendilerindr problem olmadigini savunabiliyorlar.Bir senedir basvuru yapiyorum cikti aliyorum boyle sorunlarla karsilasmadim.He sorun bende.
-
@kamuguy bekledim yine olmadi.
-
Hicbirsekilde cikti alamiyorum hocam bilgisi olan var mi?
-
Dilekce bos bir kagida oluyor yani hocam:))))
-
@morand :)))) Siz boyle yazinca komik gorundu.Gorevimi yapmama engel olacak bir saglik problemim yoktur seklinde dilekce yazicaksiniz hocam.
-
@fahrenheit yazili beyan diyor hocam.Dilekce yazicaksiniz.