@Caykovski ingilizceden de 60 puan istiyor umarım İngilizcesi olmayanlar başvurmaz ve belki bir ihtimal bize sıra gelir
seymaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Açıklandı arkadaşlar 4 ay bekledik 14 kişi almışlar ama zaten 2 arkadaş daha mart ayında kurumu arayıp feragat vermişlerdi listeyi şişirmişler yani zaten onlar SPK’da çalışıyor.Benim seneye girecek olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle BDDKya bel bağlamayın bu kadar bekletip 40 kişi alınacak yerde 10 kişi alan bi kurum
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar merhaba maalesef bende maliyeden kaldım.İtiraz edilecek soruyu hocama gönderdim soru hatalı değilmiş B şıkkında dış borç ifadesi var fakat toplam borç yükü olmalıymış.Yani boşuna itiraz edip süreci uzatmayalım bence
seymaa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@yeşilırmak06 hocam 70 geçenler aynı zamanda maliye barajını geçmişler mi?
-
Arkadaşlar maliye sorusu hariç itiraz edilen soru var mı?
-
Arkadaşlar merhaba maalesef bende maliyeden kaldım.İtiraz edilecek soruyu hocama gönderdim soru hatalı değilmiş B şıkkında dış borç ifadesi var fakat toplam borç yükü olmalıymış.Yani boşuna itiraz edip süreci uzatmayalım bence
-
@hanniball arkadaşın kastettiği kişi siz değilsiniz sakin olun.Bu bahsettiği arkadaşta zaten feragat vermişti BDDK’yı arayarak ama kurul önemsememiş maalesef yani o arkadaşında bir suçu günahı yok.Sistem yanlış arkadaşlar hepsi bu
-
Açıklandı arkadaşlar 4 ay bekledik 14 kişi almışlar ama zaten 2 arkadaş daha mart ayında kurumu arayıp feragat vermişlerdi listeyi şişirmişler yani zaten onlar SPK’da çalışıyor.Benim seneye girecek olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle BDDKya bel bağlamayın bu kadar bekletip 40 kişi alınacak yerde 10 kişi alan bi kurum
-
Merhaba arkadaslar ben kurumj aradim belli bir tarih yok dediler.Benim fikrim daha epeyce uzayacagi yonunde hatta eylulu filan bulursa sasirmam
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Kazanan arkadaşlarımızdan bddk bekleyen varsa feragat verebilirler mi lütfen
-
@sbhGazi var mı gelen ben hiç duymadım
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak bilginiz var mı