Arkadaşlar bugün kurumu aradım. Yasal süremiz devam ediyor verileri bilgisayara giriyoruz net olarak ne zaman açıklanır liste bilemeyiz ama ocağı bulabilir siz siteyi takip edin dediler.
generationnn
@generationnn
generationnn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@mbguy ikisine birden başvurabileceğinizi sanmıyorum hocam çünkü geçen sene de tek kadroya başvurulabiliyordu. Sebebiyse sınavlar aynı anda yapılıyor ve BDDK uzman yardımcılığı sınavı tek günde oluyor murakıp yardımcılığı iki günde..
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@zapo bende de tam tersi hocam muhasebe var iktisat yok halbuki açıktan iktisat da okudum bir fayda göremedim nete bakmak lazım yanılmıyorsam slayt şeklinde notlar vardı. Her sınav için aynı yazanların hepsi çıkmıyor muhasebe dışında tabi onda her şeyi sorulara yedirebiliyorlar.
-
@newworldorder malesef ben de duyunca üzüldüm ama beklemekten başka çaremiz yok en azından arayıp sorunca başlarından savmak için konuşmadılar açıkça söylediler durumu
-
@alageyik08 bilemiyorum hocam her an her şey olabilir ama yukarda bir arkadaş yorum yapmış bugün yarın diye. Bakalım beklemekten başka çare yok
generationnn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@norules çok teşekkür ederim bu bilgiler için hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@norules sosyal medya kullanmıyorum acaba ne diyecekler peki kendinizi tanıtmanızı istediler mi yoksa mülakat sadece sorulardan mı ibaretti hocam?
-
@10711453 ben de öyle düşünmüştüm ama işi şansa bırakmamak lazım sınav gününe kadar ne bulursam çalışıcam artık ama mali yön daha ağır basıyor tabi
-
@10711453 hukukçu değilim yine de hukuk sorarlar mı acaba
-
@norules alandan soru soruldu mu peki hocam? Ona göre biraz da alan tekrarı yapmam gerekecek.
-
Başka arkadaş var mı güvenlik soruşturması için evine polis gelen? Bize de gelmedi henüz. Muhtara mı sorsak gelen giden var mı diye
-
@alageyik08 bilemiyorum hocam her an her şey olabilir ama yukarda bir arkadaş yorum yapmış bugün yarın diye. Bakalım beklemekten başka çare yok
-
Az önce kurumu aradım haftaya hatta bu haftadan itibaren siteyi kontrol edin çalışmalarımız devam ediyor dediler bana da