Lütfen umut hırsızlığı yapmayın. İnsanlar zaten sınırdayım diye düşünerek akşamı sabah ediyorlar. Ne gerek var bir de üstüne siz yük bindiriyorsunuz?
Sonuçlar açıklanınca 'bak ben demiştim' demek için mi böyle konuşuyorsunuz?
Sabırlı olalım diyip devam etmek en güzeli.
Siyasetkamu
@Siyasetkamu
Siyasetkamu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: Gece Uyku Kaçtığı Taktirde Yapılacaklar
Bu konu hakkında psikologla görüşmüştüm. Yüksek kaygı problemimde vardı malum gece uyanınca sebepsiz yere geri uyuyamama sorunu yaşıyordum. Evinizdeki terapist kitabını tavsiye etmişti okudum ve kendimce yöntemler geliştirdim. Örneğin devamlı olarak dörde kadar sayarak nefes al, dörde kadar sayarak nefes ver. Düşünceler dağılıyor ve bir bakmışsın uyumuşsun
-
Kurumlarda vatandaşın suratına lanet kusanlar, aynı şekilde dışarıdan alım istemiyorlar. Hak eden alsın bu işi inşallah.
-
@north-remembers okurken kendimi gördüm... Siz burada çok aktif ve seviyeli bir insandınız. Dilerim inşallah hak ettiğiniz güzel yerlerde olursunuz. Erkek mi kadın mı olduğunuzu bilmiyorum ama iibf de erkek olmak ekstra zor. Biz kadınlar farklı yollar çizsekte, erkekler için iş bulmak ailenin temeli. İş olmadan plan olmuyor vs. Tez zamanda inşallah daha iyi işlerde olursunuz
-
Sınav açıldığından beri bu siteyi takip ediyorum. Üye olmaya karar verdim. Ancak yeni mezunum ve bu sebeple puanları görünce şok oluyorum benim hesaplamama göre 74. Belki oynarsa 75 olabilir. İnşallah herkes için hayırlı olan olur. Yeni üye olarak tavsiyelerinizi, öğütlerinizi bekliyorum abilerim ablalarım
-
@mavkav çok teşekkür ederim oradan devam edeyim
-
@ir06 evet ne kadar basit hatalar yapmışım bir bilseniz...
-
Birileri birşeyler yazsa da okusam diye forumdan çıkamıyorum
Siyasetkamu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Nüfus memuru alımı 2018
@okafor ben de öyle birşey gördüm. 2016 2018 kpss ye göre alım olacak diye
-
RE: Nüfus memuru alımı 2018
Yeni mi yoksa önceki mi bilenler lütfen aydınlatsın
-
RE: Gece Uyku Kaçtığı Taktirde Yapılacaklar
Bu konu hakkında psikologla görüşmüştüm. Yüksek kaygı problemimde vardı malum gece uyanınca sebepsiz yere geri uyuyamama sorunu yaşıyordum. Evinizdeki terapist kitabını tavsiye etmişti okudum ve kendimce yöntemler geliştirdim. Örneğin devamlı olarak dörde kadar sayarak nefes al, dörde kadar sayarak nefes ver. Düşünceler dağılıyor ve bir bakmışsın uyumuşsun
-
@mminervaa elbette bizim için de iş önemli. Ama fakülte de kız arkadaşları atanıp kendisi kalan çoğu erkek arkadaşım psikolojik bunalım içerisinde. Bu ufak vurguyu yapmak istedim sadece. Toplumda erkek adam kavramının iş güç sahibi olmakla bağlantısı mağlum. Biraz yanlış anlaşılmışım
-
@north-remembers okurken kendimi gördüm... Siz burada çok aktif ve seviyeli bir insandınız. Dilerim inşallah hak ettiğiniz güzel yerlerde olursunuz. Erkek mi kadın mı olduğunuzu bilmiyorum ama iibf de erkek olmak ekstra zor. Biz kadınlar farklı yollar çizsekte, erkekler için iş bulmak ailenin temeli. İş olmadan plan olmuyor vs. Tez zamanda inşallah daha iyi işlerde olursunuz
-
Hayırlı olsun arkadaşlar Allah hak edene nasip etsin inşallah
-
Okudukça içim karardı... Benim ümidim kalmadı hiçbir şeye dair...
-
@hassan hahaha hiç güleceğim yoktu ne güzel ya valla bana da öğretin
-
Birileri birşeyler yazsa da okusam diye forumdan çıkamıyorum
-
@ir06 evet ne kadar basit hatalar yapmışım bir bilseniz...