Arkadaşlar yarın sabah yola çıkacağım Allahın izniyle. Ben de, sizler de sağ salim gidip döneriz inşallah.
Burda çok seviyeli bir atmosfer oluşturduk, kimse kimseyi kırmadı üzmedi. Herkes bildiğini söyledi, bilmediğini sordu kimse birbirini rakip olarak görüp bildiğini esirgemedi. Bence bu çok kıymetli bir şey. Vicdanlı, makul, başkasının kötülüğünden beslenmeyip kendi yolunda yürüyen her insanın olması gerektiği gibi... Kendi adıma katkılarınız için çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Çok çalıştık, yorulduk inşallah karşılığını burda hep birlikte alırız. Hiç birinizini tanımasamda hepinizin çok kıymetli insanlar olduğunu hissediyorum. İnşallah 22 ocakta burda mülakata kaldığımızı konuşuyor oluruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allahım hepimizin zorunu kolaylaştırsın. Birbirimize dua edelim.
mminervaa
@mminervaa
mminervaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi,
Ne kapanan kapılar,
Ne yıldız kayması gecede,
Ne ceplerde tren tarifesi,
Ne de turna kararı göklerde.İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık!
İpi kopmuş boncuklar gibi yollara döktüğü gözlerini,
Birer damla düş kırıklığı olarak toplaması içine.
Ardında dünyalar ışıyan camlar dururken,
Duvarlara dalıp gitmesi.
Türküsünü söyleyecek kimsesi kalmamak ayrılık....
Şükrü Erbaş
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Kura töreni yapılıyor, Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin. Çok bekledik, çok çalıştık muvaffak oluruz inşallah. Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissedenler, kitabı notu kapatınca öylece kalakalanlar burda mı? Bir tek ben miyim yoksa
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@rootofallevil Yapmayın Allah aşkına bir sınav ücretinin başka bir sınav ücretinden daha az olması onun makul olduğu anlamına gelmez. Gücü olan var olmayan var...
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Acıyla, geçtiğim yoldan geçiyorsun
İzlerime rastlıyorsun, bıraktıklarıma,
O yolda çekmiştim ruhumu patlatan fitili, orada
Benden savrulan parçalar kurusa da
İzleri var hala, yolun kenarında.İzini sür yolun, acının ormanı büyütür insanı
Vakit geniştir, ufuk sandığından daha yakın.
Acıyla geçtiğim yoldan geçiyorsun
Ustası olacaksın içine gerdiğin tellerin
Hangi sızıyla titrer içinde, hangi sesle büyür bir aşk,
Hangi sesle ölür, bileceksin.
...Birhan Keskin
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@suigeneris hocam çalışan çalışsın, siz niye böyle sert geçiştiriyorsunuz? Aralıkta olmaz da ocağın ilk haftası olur, ikinci haftası olur, ya da şubatta olsun farketmez. Hadi hiç olmasın, başka sınav ya da kpss ye tertemiz gkgy ve hukuk hazırlığı olur. Ayrıca oradan aldığınız bilgilerle ilgili can.mavi ve Aslan Reyiz de daha önce size telefonda "sınav hazırlığı yok" derler ama ertesi günü ilan gelir diye söylemişlerdi.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Bir de adaylık şube şu üslubu kullanmamıştır herhalde. Sınav olur veya olmaz bilemeyiz ama bu "sınav asla aralıkta olmayacak" dayatmasını anlayamıyorum bırakın çalışan çalışsın.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@siyasetkamu Cevap yazmadan edemedim İyi niyetinizi anlıyorum ama iş bulma gerekliliğinin kadını erkeği olmadığı bir çağdayız. İş hepimiz için iş. Hayat kurma gerekliliği salt erkeklere özgü bir durum değil. Verilen emeğin, kurulan gelecek hayallerinin, size bağlanan umutların kadını erkeği olmuyor. Hayatını işi olmadığı için kuramayan, ilerleyemeyen birçok kadın adına diyorum bunları. Sizin bir kadın olarak da bu bakış açınız beni biraz üzdü, yeri burası değildi ama yazmak istedim. İyi akşamlar
-
@mehmetemir Siz kalbi çok güzel bir insansınız... Burda hepimize yardımcı oldunuz. Bilginizi, emeğinizi, notlarınızı paylaştınız. Yetmedi moral verdiniz. İnşallah güzel niyetlerinizin karşılığını hep bulursunuz. Allah razı olsun.
-
Kutluay Kararlı twitterda 29 Aralık tarihinin artık "söylenti" değil "bilgi" olduğunu yazmış. Ne kadar doğrudur bilemem ama @mervisss arkadaşımızında bugün aldığı bilgileri de düşünürsek sınav ilanı geliyor mu ne?
mminervaa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@balporsuğu İktisat medresesinden memnunum, bir bakın isterseniz.
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@mirakar Bu düzenleme kaldırmayı çağrıştırdı bana. Ve evet iibfnin başarısı göz ardı edilemez.
-
@papatyaçayı Moral olur tabi inşallah da moralimizi bozmasın o bile yeter Lehimize olsa hoca söylerdi diyorum sadece
-
Dostlar merhaba. Yakın eğitimden Levent hoca idari hakimlik için kotanın yeniden düzenleneceğini söylemiş, menfi mi müspet mi bilemem demiş. Bu konuda duyumu olan var mı? İdari hakimlik için iibfnin önü kapatılıyor mu acaba? @paretowilfredo hocam sizin bir duyumunuz var mı?
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@oğuz-kağan, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@mminervaa Mükerrer girişlere izin verdiği için güvenilmez buldum. Niye böyle saçma anketi paylaşıyorsunuz kişi keyfine 3 kere 5 kere girer şişirir. Tamamen güvenilmez buldum.
"Saçma" bulduysanız oylamazsınız olur biter. Daha güvenilir bir yönetiminiz varsa buyrun hepimiz faydalanalım Hâkimlik sınavına girmiş aklı başında insanların mükerrer girişler yapmayacağına inanmak istiyorum. Burda söylenen doğru sayılarına güveniniz var mı o halde? Zira kapatma tahminleri söylenen doğrular üzerinden yapılıyor ya.
-
Görmeyen arkadaşlar için tekrar bırakayım anketi.
-
Görmeyen arkadaşlar için şöyle bırakayım tekrar. Geçen sene çok takip edememiştim ama katılımın daha fazla olduğunu hatırlıyorum, lütfen katılım gösterelim.
-
Merhaba herkese. Geçen sene burda anket yapılmıştı, aşağı yukarı doğru sonuçlar da vermişti. Bu sene yapan olmadı lâkin facebookta gördüğüm anketi buraya bırakıyorum. Katılım gösterirseniz bir fikir edinebiliriz.
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@aysegul
-
Dersler ayrılarak bölümlenmiş ancak konu ayrımına gidilmemiş.
-
Cevaplar açıklamalarıyla soruların altında yer alıyor.
-
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
Yeterlilik sınavı iibfyi nasıl etkileyecek acaba? Ayrıca idari yargıda sadeleşmeye gideceğiz dendi, bu umarım zaten az olan alım sayılarını etkilemez.