@guzelgunler yanıldın boş bir insanım.Sana hayatta başarılar dolu insan
İkhumuma tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Açıklayınsanıza kardeşim
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
F5 tuşu kırıldı atananlardan biri klavye alsın
-
RE: Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
@AkenoSan keşke açıklansa da az olan umutlarım sıfırlansa
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
kazanan arkadaşlar hayırlı olsun umarım hedeflediğiniz bir kurumdur başka alımlarda karşımıza çıkmazsınız
-
RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
En son ilanı 7 kişi olan kurumun bu kez 30 kişilik alım açması güzel şeylere işaret olur umarım
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
yine 70-72 bandında kapatan iller olur
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
icra müdür yardımcılığının iibfye gelmemesi şu ana kadar yaşadığım en büyük dram oldu.akılla mantıkla izah edilebilir hiç bir yanı yok iibf ve diğer bölümlerin dahil olduğu sınavlarda en yüksek iibfnin olduğu bölüm kapatır mevzuat bizde sınavda yüksek puan bizde en az alım bizde bu nası bi çark.ha şunu da ekleyim biz akm önünde toplandığımızda 30 (otuz) kişi vardı yarın bi gün böyle bi durum olunca bu sefer en fazla 35 kişi olur.bot hesap açıp tivit atmaktan bile çekinen bi kitlemiz var.herkese hayırlı işsiz geceler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Mülakatta 3 te 1 yapanın şansı var mı sizce
İkhumuma tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Benim uzman yardımcılığı oldu arkadaşlar guy için istanbulu seçmiştim girmeyeceğim.istemeden de olsa birilerinin liste dışı kalmasına neden olduk maalesef
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sedatinho bu işi matematik çözemez.2019 puanlılar da sisteme dahil.Ha benim fikrim de sizle aynı doğrultuda hatta daha da düşük kapatan yerler illaki olacaktır
-
RE: Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
P24 92.4 le bir umuttur yaşamak diyeceğiz...
-
RE: GUY 80+ Puanlılar
83 küsür İstanbul (halkbank mülakatım olumsuz sonuçlanırsa veya son başvuru tarihine kadar sonuçlanmazsa)
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@AndOne hocam maddi ve sosyal olanaklar içerisinde değerlendirecek olsaydınız nasıl değerlendirirdiniz
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar ben bugün öğlen saatlerinde başvurdum başvuru sayısını sordum 400 civarı dendi.85 puan taban olduğuna göre kaçla kapatacağına dair az çok yorum yapabiliriz tabi teknik kısmı ve hukuk kısmını birlikte söylemiş olabilirler
-
@Yakup-cemil hem 0 koydum hem tirelere dikkat ettim ama olmadı daha sonra tekrar deneyim o zaman
-
Nüfus bilgileriniz uyuşmamaktadır uyarısı alıyorum ben de..Bir türlü halledemedim
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@başarısız Halk bank anonim şirket olduğu için sorun olabilir diye düşündüm de bakalım kazandık da o kaldı sanki