@didos88 herhangi bir yorum yapılmadı mı peki şu kadar olur bu kadar olur diye kurum sayfasındaki aynı hizmet sözleşmesini mi imzaladınız birde orada fazla çalışma karşılığı ek ücret ödenmez yazıyordu. hayırlı olsun başladınız mı peki başlamak için ne kadar zamanımız var
bbaharrr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@fişek-morgen ama mesai yok ben mi yanlış yorumladım arkadaşlar sözleşme imzalayan yok mu hiç bizimle aldığı bilgileri paylaşsa
-
@şozunbirnumara, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@yelizaktay ben de öyle düşünüyorum. Diğer sözleşmelere de baktım ücretler farklı hep. Normalde nasıldı bilmiyorum ama muhafaza ile büro arasında brüt olarak 800 tl muayene ile 600 tl fark görünüyor.
büronun neti 2bine geliyor geçen yıl ki rakamlara göre anladığım kadarıyla üstelik mesai yok gerçek mi bu
-
@sawyer21 bende merak ediyorum anladığım kadarıyla measi yok ve büronun net maaşı 2 bine geliyor birde istanbul bu sene biraz daha fazla verirlerse 2 bin 300 filan olsun şakamı bu örnekte değil imzalamamız için paylaşılan sözleşmezded ek ücret ödenmez yazıyor
-
@gurkan-tetik büro memuru için maaş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olablir mi
-
@gurkan-tetik büro personeli için emin misiniz ? biraz yüksek gibi
-
@gurkan-tetik maaşlarla ilgili bilginiz var mı peki sözleşmeli olduğu için 657 tüm haklarına sahip değiliz diye biliyorum
-
@gurkan-tetik evet arkadaşlar herkese hayırlı olsun benimde istanbul bölge müdürlüğü süreç nasıl işleyecek acaba birde maaşlarla ilgiili bilgisi olan var mı ? malum istanbul kiralar filan çok yüksek .