@simón-bolívar hem takip etmiyorsunuz hem iftira atıyorsunuz kuruma ağustosta uzman yardımcılığı sınavı vardı bir zahmet takip edip başvursaydınız süreç aralıkta tamamlandı şu an eğitimler devam ediyor her ay size özel alım yapamaz değil mi banka
unefille tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@bluephantom internette toplu iş sözleşmesi var hocam ordan bakabilirsiniz spk tazminatı yok dil tazminatı var sadece bir de aylık 80 tl brüt sendika tazminatı yazıyor
-
@çalısçabala bana da geldi envanter hocam şaşırdım hatta 34 35 tane ancak işaretleyebilmiştim genel yetenekten
-
açıklanmış mülakat sonuçları arkadaşlar
unefille tarafından gönderilen son iletiler
-
@simón-bolívar hem takip etmiyorsunuz hem iftira atıyorsunuz kuruma ağustosta uzman yardımcılığı sınavı vardı bir zahmet takip edip başvursaydınız süreç aralıkta tamamlandı şu an eğitimler devam ediyor her ay size özel alım yapamaz değil mi banka
-
@kanderaa biz bilemeyiz hocam boş yere strese girmeyin doktora sorun bu testler nerde işe başlarsanız istenen temel testler herkesin bütün sonuçları muntazam çıkamaz öyle olsa kimse işe giremezdi
-
@ymerecak ziraat idaride Varsa yds ve spk demiş hocam zorunlu değil katılım ve diğerleri de bu şekildedir bence
-
@istanbul3490 biz sadece tetkikleri götürcez raporu işyeri hekimi vercek dimi hocam ben öyle anladım hastaneden rapor almıyoruz o zaman
-
arkadaşlar geçen sene başlayan tanıdığı olanlar bilenler acaba eğitimden sonra şube ya da genel müdürlük mü nasıl belli oluyo ya da hangi şube hangi birim falan nasıl belirleniyo eğitimden sonra sınav gibi bir şey mi var ya da kurayla mı bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
-
@wilsonrules önceki sayfalarda grup paylaşmak yasak dendi iletileri kaldırmışlar hocam hatta ama öyle bir grup varsa ben de idari alan linkine talibim
-
açıklanmış mülakat sonuçları arkadaşlar
-
@bluephantom internette toplu iş sözleşmesi var hocam ordan bakabilirsiniz spk tazminatı yok dil tazminatı var sadece bir de aylık 80 tl brüt sendika tazminatı yazıyor
-
@cagii taban benmişim galiba şu an öğrendim sayenizde acı gerçeği