Biz yine yalan olduk :)) Ne olumsuz ne de envanter geldi. Bari olumsuz deselerdi Mülakatinizda başarılar arkadaşlar.
çalısçabala
@çalısçabala
çalısçabala tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@marjinalfaydali Başvuru da yazıyordu ama yine de şansımı deneyp sınavı yapmıştım. Umarım dediginiz gibi bana da dönülür. Bir umut işte.. Hakkınızda en iyisi olsun. Banka sınavlarına bel bağlamamak lazım cok haklisiniz.
-
@unefille Ben hepsini işaretledim ama muhtemelen sürücü belgem olmadığı için olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun başarılar
çalısçabala tarafından gönderilen son iletiler
-
Biz yine yalan olduk :)) Ne olumsuz ne de envanter geldi. Bari olumsuz deselerdi
Mülakatinizda başarılar arkadaşlar.
-
@işsizbankaci25 Bana da gelmedi bir kaç arkadaşa daha gelmemiş. Bu olumsuz olduğunu mu gösteriyor yoksa süreç devam mı ediyor pek anlamadım.
-
@stlys Bir kaç arkadaşa envanter testi gelmiş. Ben 2. Bir test maili almadım.
-
@bad1905, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@çalısçabala hocam banada 2. test gelmedi henüz muhtemelen benimkide olumsuz sonuçlandı
Olabilir hocam ama keşke bir olumsuz diye bari yazsalardı bize de beklenti içinde olmaktan iyiydi.
-
@unefille Ben hepsini işaretledim ama muhtemelen sürücü belgem olmadığı için olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun başarılar
-
@unefille size de mi dün geldi hocam? Benimki olumsuz demek ki gelmediğine göre
-
2 arkadaşımızdan başka envanter için mesaj alan oldu mu bana gelmedi.
-
@marjinalfaydali Başvuru da yazıyordu ama yine de şansımı deneyp sınavı yapmıştım. Umarım dediginiz gibi bana da dönülür. Bir umut işte.. Hakkınızda en iyisi olsun. Banka sınavlarına bel bağlamamak lazım cok haklisiniz.
-
@marjinalfaydali sanmıyorum hocam bende hemen çözdüm ama belki olumsuzdur. Sizin sürücü belgeniz ve ingilizceniz var mı ben onlar olmamasina rağmen şansımı deneyeyim demiştim
Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@north-remembers benim de olumlu olmuş.kişilik testi geldi mailime.onu da yaptım.
Hocam bu dediğiniz kobi için mi? Bende yaptım sınavı ama olumlu ya da olumsuz bir şey gelmedi