Sevgili günlük
Artık mücadele edecek dayanacak gücüm yok ama yaşamak için mecburum bu günlere kolay gelmedim ki...Kardelen olarak ne zorluklarla ne emeklerle...Yapayalnız...Moralim çok bozuk yüksek lisans tezimi veremeyecek aşamadayım maddi manevî olarak katlanamıyorum artık tükendim:( tek şey var elimde "Umudum ve inancım ". Bana dua et olur mu başarayım hayırlısıyla emeklerimin karşılığını alayım. Hem bak o zaman üzülmeyecem tezimi veremedim diye çünkü kadına yönelik şiddet çok ağır ona çözüm bulmak senin benim elimde değil ama okumayan okutulamayan kızlara ışık olabiliriz:)
Sevgi ,dua ve tebessüm ile...
kaymakamiye
@kaymakamiye
kaymakamiye tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sevgili Günlük📝
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
@paretowilfredo tamam hocam çok teşekkür ederim pazar pazar mutlu ettiniz:) @FreeBoY arkadaşa da şimdiden teşekkürler. Atanınca zinciri devam edenlerden oluruz biz de INŞALLAH.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
@north-remembers anladım teşekkürler hakkımızda hayırlısı 75 e ineceğini sanmıyorum ama yine de başvuralım şans:)
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@legolas net bir tarih yok henüz ama erkenden hazırlanmakta fayda var tecrübeli arkadaşlar öyle diyor ilanı beklemeyin çalışmalarınızı yapın ve mutlaka kanunlarla çalışın
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@albertcamus hadi hayırlısı:) facede Murat Kaymak hoca yorumda mayıs-haziran yazmıştı?..
-
RE: Şivlilik İkramları - Regaip Kandili 2018
@antimülakat hayırlı kandiller dua ile...Ben de Konya'da duydum ve gördüm çok güzel bir gün ya... çocuklar bayram tadından bir gün yaşıyor gülüyor ,eğleniyorlar; seyretmek bile ayrı güzel:)
-
RE: 2019 ekonomik krizi
@lion her alanda takipteyiz kelebek etkisi kanadını daha çırpmadan ABD ayar veriyor hayrola ama pek de hayra gitmiyoruz ekonominin durumu ortada üretmeden dışa bağımlı bir ekonomiyle nereye kadar???
-
RE: KPSS KAMU YÖNETİMİ KAYNAK TAVSİYE
@enea bugün khk kaymakamlık grubunda Ahmet Nohutçu nun hazırladığı kitap varmış birkaç güne piyasada olacakmış yazmış yönetici nasıl olur bilemiyorum ama Ahmet Nohutçu fena değil bilgili biri umarım kitap faydalı olur!
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir çok teşekkür ederim hocam size ve cevap yazan diğer arkadaşlara da teşekkürler herkese başarılar:)
-
@refik-soydam hocam teşekkürler çok duyarlı davranıyorsunuz ve faydalı bilgilendiriyorsunuz. Ben 2018 de düşük puan aldım Inşallah 2019 'da mülakata kalanlardan olmak için başladım çalışmaya:)
kaymakamiye tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Aslan-Reyiz hocam p29 86.35 başvurdum bir ihtimal gelirse diye:) cep telefonu 1 rakam eksik yazmışım geri düzeltemedim. O sorun olur mu acaba?
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim hocam indirdim:)
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Aslan-Reyiz notlar için sağ olun hocam:) limit aşımından dolayı indirilmiyor ama:(
-
RE: Toparlanın Gitmiyoruz!
@paretowilfredo Tam ihtiyaç duyduğum bir yazı yüreğinize sağlık
O kadar yaşadığımız duyduğumuz olumsuzluklar ile tam bir çıkmaza girmişken bu yazınızı okuyunca gerçekten toparlanmak lazım. Yok öyle vazgeçmek mücadeleye devam sonuna kadar bir daha bir daha olana kadar...
-
@paretowilfredo tamam hocam çok teşekkür ederim pazar pazar mutlu ettiniz:) @FreeBoY arkadaşa da şimdiden teşekkürler. Atanınca zinciri devam edenlerden oluruz biz de INŞALLAH.
-
4T Maliye konu anlatımlı veya Fatih Yel ve Yasin Çoban kaymakamlık soru bankası hangisi uygun gelirse
Arkadaşa hayırlı olsun mesleği .Allah, iyiliğini kabul etsin INŞALLAH çok güzel bir davranış . -
RE: İİBF Mezunlarının Sorunlarını Anlatacağımız Video İçin Önerileriniz
@paretowilfredo emeği geçen herkese teşekkürler
isabetli güzel bir video olmuş. INŞALLAH dikkat çeker ve bir nebze de olsa artık bunca sorunlara rağmen görünmezden gelinmez çözümler üretir devlet büyüklerimiz. Yazıktır ömrümüz gidiyor vasıfsız bireyler oluyoruz:(
-
@yiğityılmaz anladım teşekkürler hocam:)
-
@yiğityılmaz hocam sizin kaynak hariç diğerleri çok pahalı ve güncel değil hala çoğu yok mu başka öneriniz?
-
@emrah16 öyle maalesef hocam yine de teşekkürler:) pdflerden bakmaya devam o zaman:)