Ya 200 kişi alıyorlarsa neredeyse hepimiz girdik.. lütfen bu yönde evrene mesaj gönderelim
s1670 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
O 30-40 kişi de sanıyorum ki hiç bir soruyu bilemeyen tayfadan oluşacaktır. En azından 7-8 sorudan 1-2 bilmişsek bence garantilemişizdir. Amin.
-
Her kafadan bi ses çıkıyor. Arkadaşlar ilan ankara genel müdürlük diye açılmadı mı? Dağıtılacak diye bi ibare okudunuz mu? Nerden çıkıyor?
-
Arkadaşlar her gün aynı şey konuşuluyor biraz sabırlı olmasak mı? Gerginlik artıyor bu şekilde.
-
@bluephantom allahtan zorlamıyorlar hiç demişlerdi ya
-
Lütfen herkesi alsınlar
özel sektör ciğerimi aldı..
-
Kulaktan dolma bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın lütfen.
-
Benim de olmuş çok şükür arkadaşlar.. kazananları tebrik ederim. Asıl mesele şimdi başlıyor
s1670 tarafından gönderilen son iletiler
-
Hangi aşamaya gelindi arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?
-
Benim de olmuş çok şükür arkadaşlar.. kazananları tebrik ederim. Asıl mesele şimdi başlıyor
-
Arkadaşlar her gün aynı şey konuşuluyor biraz sabırlı olmasak mı? Gerginlik artıyor bu şekilde.
-
Kulaktan dolma bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın lütfen.
-
Her kafadan bi ses çıkıyor. Arkadaşlar ilan ankara genel müdürlük diye açılmadı mı? Dağıtılacak diye bi ibare okudunuz mu? Nerden çıkıyor?
-
Peşinen düşünelim. Olumsuz olursa kendimizi ne diyip avutmalıyız arkadaşlar. Malum çok az kişi elenecek özgüven yıkımı moralman çöküş olmasın.
-
@s1670 gerçi artık konuşmanın hiç manası yok olan oldu da insan kendini alıkoyamıyor işte
-
@b-ays hocam bana alanla ilgili ardından genel kültür ve ptt sorularından sonra zarf açtırdılar.. şans mı şanssızlık mı siz karar verin
-
O 30-40 kişi de sanıyorum ki hiç bir soruyu bilemeyen tayfadan oluşacaktır. En azından 7-8 sorudan 1-2 bilmişsek bence garantilemişizdir. Amin.
-
Ya 200 kişi alıyorlarsa neredeyse hepimiz girdik.. lütfen bu yönde evrene mesaj gönderelim