P23 88.4 , P47 86.5 Dguy kazandığım için başvurmayacağım arkadaşlar.Bizi bizden başkası anlamaz.Herkese başarılar atandığınızı görmek dileğiyle
merkezuzmanı
@merkezuzmanı
merkezuzmanı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bende dguy kazandım çok şükür arkadaşlar. P23 88,46 puan ile önünüzden çekiliyor en kısa sürede ilanın gelmesi ümidiyle hepinize başarılar diliyorum.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
-
RE: Müfettişlik mi yoksa merkez uzmanlık mı?
Müfettişlik mi merkez uzmanlık mi sorusu Kpss A nin meşhur sorusudur.Çok kısa bir cevap vereyim bu tamamen kişiye özeldir.Emeklilige kadar Ankarada yaşama,az iş yükü,düzenli bir hayat,kurumdan kuruma göre değişen kariyer imkanı merkez uzmanlığın; Yıl içinde kuruma göre değişen turneler ve belli bir kıdeme kadar düzensiz bir hayat,kariyer olarak biraz daha önde olma,itibar olarak aha fazla saygı görme mufettisligin özellikleridir.Ikiside 3600 ek gösterge ve aynı maaş.Bu karsilastirmanin cevabı sizde hangisini istiyorsunuz? Pek kısa bir cevap olmadı gibi
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar merhaba beni bilgim olmadan 2018 yılında siyasi parti üyesi yapmışlar iki gün önce haberim oldu hemen sildirdim dguy mulakatina pazartesi girdim yani parti üyeliğim varmış haberim yoktu mülakat öncesi soruşturma söylentisi varsayımında bir sıkıntı olur mu acaba @paretowilffredo üstad
-
RE: GUY SAKARYA
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun benim dguy oldu çok şükür. Güzel memleketimin Guyu sizde arkadaşlar.Görevinizde basarilar simdiden..
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@m-ali34 hocam komisyon güvenlik soruşturması komisyonu.Emniyet ve istihbari birimler bir adayın gvs sinin olumlu olumsuz sonuçlandırılmasına karar vermiyor.Aday hakkında bilgileri toplayıp Ankaraya gönderiyor ordaki komisyon karar veriyor.
merkezuzmanı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Müfettişlik mi yoksa merkez uzmanlık mı?
Müfettişlik mi merkez uzmanlık mi sorusu Kpss A nin meşhur sorusudur.Çok kısa bir cevap vereyim bu tamamen kişiye özeldir.Emeklilige kadar Ankarada yaşama,az iş yükü,düzenli bir hayat,kurumdan kuruma göre değişen kariyer imkanı merkez uzmanlığın; Yıl içinde kuruma göre değişen turneler ve belli bir kıdeme kadar düzensiz bir hayat,kariyer olarak biraz daha önde olma,itibar olarak aha fazla saygı görme mufettisligin özellikleridir.Ikiside 3600 ek gösterge ve aynı maaş.Bu karsilastirmanin cevabı sizde hangisini istiyorsunuz? Pek kısa bir cevap olmadı gibi
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
Arkadaşlar atamalar onaylandı tebligatlar kurumda ve bugün yarın postaya verilecek ve cumaya herkese ulaşır.Açıktan atananlar yani şu an bir kamu kurumunda memur olarak çalışmayan herkes tebligatı beklemeden gidip yarın başlayabilir tebligatı elden alırsınız atamalar onaylandı.Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlarda kurumlarına Gibden yazının gelmesini ve muvafakatlerini almayı bekleyecekler.
-
@IS-LM hocam evrak tesliminde verilen elden tebligat ve mülakat sonuç listesiyle celp dönemini bir dönem ileri atıyorlar ama şubeye gorede değişebilir bazen atama olmadan tecil yapmıyorlar gvs olumsuz gelirse atama olmaz falan diye.
-
@atamaonayı dguyu kazandınız mi hocam yada herhangi bir kurumu?
-
@kpsscikız merhabalar hocam.Dogrusu son promosyon daha goreve baslamadi en son alımdan başlayanlardan da buralarda olan yok.Dguy Gelir İdaresi Başkanlığınin merkez kadrosudur ve gorev yeri çakılı olarak Ankaradır.Tabi ileride kariyer imkanı olarak vergi dairesi başkanlıklarına başkan müdür olarak atanilirsa değişebilir.Dguy guya göre merkezde çalıştığı için arka planda ama vergi kanunları vergi ile ilgili diğer düzenlemelerin hazırlanmasında görev alır.Tasradan mevzuatla alakalı gelen sorulari yanıtlar yine Başkanlık personelinin eğitimlerinde Başkanlığın düzenlediği uluslararası seminerlerde görev alır.Vergi incelemesi haricinde (incelemeyi müfettişler yapar) her türlü inceleme ekonomik ve mali analizleri yapar.Ozluk hakları olarak merkez uzmanlık olduğu için 3600 ek göstergeye sahiptir ve maaşı diğer merkez uzmanlarıyla aynı düzeydedir.Ileride Gelir İdaresi Başkanlığı nin daire başkanı grup başkanı müdür kadrolarının dguy lardan geleceği yorumları yapılmaktadır. Guy ise vergi dairelerinde şef gözetiminde görevli olduğu servislerde (vergilendirme,takip,evrak servisi gibi) çalışır.
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@m-ali34 hocam komisyon güvenlik soruşturması komisyonu.Emniyet ve istihbari birimler bir adayın gvs sinin olumlu olumsuz sonuçlandırılmasına karar vermiyor.Aday hakkında bilgileri toplayıp Ankaraya gönderiyor ordaki komisyon karar veriyor.
-
@dguyay onu tam olarak bilmiyorum hocam ama bu husus düşünülür illaki zaten 30 eylül eğitim başlangıcında kesin değil direk tarih verilip şu gün burda olun diyede siteden duyuru yapılabilir
-
Haftaya aramalar başlar diye düşünüyorum eğitim merkezi arandığında 29 eylül Pazar günü burda olacaksınız 30 eylül Pazartesi eğitim başlayacak denilmiş bakalım hayırlısı olsun
-
@kgms estağfurullah hocam dguy olmasa guy olsa bile kendi memleketim olacaktı yine başvurmayacaktım başarılar