@vorgheizer teşekkürler.
jook06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Sageye başvuracak arkadaşlar, çalışma yeri kırıkkale yolunda lalahanda bir yer olacak. Servis imkanı varmış. Kurum özlük hakları olarak uzman yard. 4700 civarı brüt maaş + 4 ay ikramiye ve 1 yıldan sonra prim veriyormuş.
-
RE: RTÜK 60 Uzman YardımcısıKPSS A içinde yayımlandı
@brzezinski noter onaylı olursa kabul ediliyor.
jook06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mhuy ilanı gelir miKPSS A içinde yayımlandı
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
Mhuy konusu karışık arkadaşlar. Kurumlarda ve maliyede taşlar yerine oturmadan alım olmaz diye düşünüyorum.
Ama dilerim bir alım yapılır.
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
-
Puan tahmini yapmak zor. Geçen sene maliye 87 ye düşmüş ama bu sene düşer mi belli olmaz. 89 la tereddütteyim.
Kurum hızlı neyseki bu noktada. Haftaya acıklarlar listeyi. -
Kadro karşılığı sözleşmeli personel istihdamı uygulaması üst kurullarda personele yüksek maaş vermek adına uygulanmakta diyr biliyorum. Tabi artık bu durum da söz konusu değil. Malum 666 sayılı khk.
-
@brzezinski noter onaylı olursa kabul ediliyor.
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Sageye başvuracak arkadaşlar, çalışma yeri kırıkkale yolunda lalahanda bir yer olacak. Servis imkanı varmış. Kurum özlük hakları olarak uzman yard. 4700 civarı brüt maaş + 4 ay ikramiye ve 1 yıldan sonra prim veriyormuş.
-
@sbf13 evet p19 degildir hepsi. Ama puanları hemen hemen ona yakındır diye varsaydım.
-
Haklısınız 2017 ve 2018 dışında kalan yds puanlarını elediğimizde MGK sıralaması şöyle oluyor;
1.96,33
2.95,13
3.93,98
4.92,57Umutlarımı artırdınız.