@vorgheizer teşekkürler.
jook06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
Sageye başvuracak arkadaşlar, çalışma yeri kırıkkale yolunda lalahanda bir yer olacak. Servis imkanı varmış. Kurum özlük hakları olarak uzman yard. 4700 civarı brüt maaş + 4 ay ikramiye ve 1 yıldan sonra prim veriyormuş.
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@brzezinski noter onaylı olursa kabul ediliyor.
jook06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
Mhuy konusu karışık arkadaşlar. Kurumlarda ve maliyede taşlar yerine oturmadan alım olmaz diye düşünüyorum.
Ama dilerim bir alım yapılır.
- Promosyon yeterlilik sınavı açıklandı evet. 5. Promosyon yardımcılar var halihazırda.
-
Puan tahmini yapmak zor. Geçen sene maliye 87 ye düşmüş ama bu sene düşer mi belli olmaz. 89 la tereddütteyim.
Kurum hızlı neyseki bu noktada. Haftaya acıklarlar listeyi. -
Kadro karşılığı sözleşmeli personel istihdamı uygulaması üst kurullarda personele yüksek maaş vermek adına uygulanmakta diyr biliyorum. Tabi artık bu durum da söz konusu değil. Malum 666 sayılı khk.
-
@brzezinski noter onaylı olursa kabul ediliyor.
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
Sageye başvuracak arkadaşlar, çalışma yeri kırıkkale yolunda lalahanda bir yer olacak. Servis imkanı varmış. Kurum özlük hakları olarak uzman yard. 4700 civarı brüt maaş + 4 ay ikramiye ve 1 yıldan sonra prim veriyormuş.
-
@sbf13 evet p19 degildir hepsi. Ama puanları hemen hemen ona yakındır diye varsaydım.
-
Haklısınız 2017 ve 2018 dışında kalan yds puanlarını elediğimizde MGK sıralaması şöyle oluyor;
1.96,33
2.95,13
3.93,98
4.92,57Umutlarımı artırdınız.