25 Gkgy
63 Alan
Siralama 23. Hakkımızda hayırlısı olsun kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Hepimize geçmiş olsun.
mac tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
İdari yargı hakimi arkadasım geçen hafta Perşembe günü sadece bakanın imzasına kaldığını, imzalarsa açıklanacağını imzalamazsa haftaya cuma açıklanacağını söylemişti o da güvendiği birinden duymuş. İnsallah yarin açıklanır.
-
Uzun zamandır okuyup yazmıyordum. Yazdığım gün açıklansın diye totem yapmıştım insallah bugün açıklanır
-
Pazartesi günü birliğime teslim olacağım. Askerde sınav sonucu beklemek istemiyorum ya insallah açıklanır bu akşam. Facebook’ta ciddi hareketli Murat Kaymak’ın grubu.
-
Arkadaşlar hepinizin Bayramı mübarek olsun. Sonuçlar açıklandığında askerdeydim biraz geç öğrendim ama çok şükür bize de nasip oldu. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun Allah utandırmasın. Mülakatı olumsuz sonuçlanan arkadaşlarım icin de en iyisini diliyorum hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
-
Soruyu okudum ve tereddütsüz vergi dairesi müdürünü işaretledim ama Kanunun ilgili maddesini okuduktan sonra Doğru cevabın Müdür ve Başkan olduğunu düşünüyorum. Yarın açıklanırsa cevap %99 Başkan ve Müdür olarak kabul edilecek bence.
mac tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar hepinizin Bayramı mübarek olsun. Sonuçlar açıklandığında askerdeydim biraz geç öğrendim ama çok şükür bize de nasip oldu. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun Allah utandırmasın. Mülakatı olumsuz sonuçlanan arkadaşlarım icin de en iyisini diliyorum hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
-
Pazartesi günü birliğime teslim olacağım. Askerde sınav sonucu beklemek istemiyorum ya insallah açıklanır bu akşam. Facebook’ta ciddi hareketli Murat Kaymak’ın grubu.
-
İdari yargı hakimi arkadasım geçen hafta Perşembe günü sadece bakanın imzasına kaldığını, imzalarsa açıklanacağını imzalamazsa haftaya cuma açıklanacağını söylemişti o da güvendiği birinden duymuş. İnsallah yarin açıklanır.
-
Uzun zamandır okuyup yazmıyordum. Yazdığım gün açıklansın diye totem yapmıştım insallah bugün açıklanır
-
@nopainnogain, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar dolduracagimiz forumda askerlikle ilgili başlama tarihi falan yazıyor ama benim tecilli ne yapsam acaba boş mu bıraksam tecilli mi yazsam emin olamadım
Ben de bedelli yapacağım 20 Temmuzda gideceğim. Sadece başlama tarihini doldurdum ve askerlik yapacağım yerin adresini yazdım. Ayni durumda olan arkadaş var mi acaba ? -
@frekoza06, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mac ooo çok iyi kardeş. Benim de 25 64 19.olmuşum
Tebrik ederim darısı mülakata insallah. -
25 Gkgy
63 Alan
Siralama 23. Hakkımızda hayırlısı olsun kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Hepimize geçmiş olsun. -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Gelir İdaresi Baskanligina Bekir Bayrakdar gibi birinin atanması çok güzel bir gelişme. İstanbul’da çalışan personel kendisinden oldukça memnundu. İnsallah güzel seyler yapacak Gelir İdaresinde.