Merhaba dostlar, malesef emeklerimizi taçlandıracak ilanların gelmemesinden dolayı iibf ailesi olarak tatsız bir süreçten geçiyoruz ama herseye rağmen unutmayalım ki elimizde alın terimiz gibi bir teminatımız var bu nedenlede elbette emeklerimizin karışıklığını alacağımız günler gelecektir bu hususta her ne kadar kesin olmasada tatsız havayı biraz yumuşatmak adına bir paylaşımda bulunacağım değerli bir büyüğümle yaptığım konuşmada temmuz ayında kpss öncesi bir alım yapılabileceği ve planlamanın yapılması içinde varolan sürecin tamamlanmasının beklendiğini söyledi umarım hersey yolunda gider ve dört gözle beklediğimiz ilana kpss öncesi kavuşuruz..
Sherlock Holmes
@Sherlock Holmes
Sherlock Holmes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Merhaba dostlar, ilanla ilgili duyumumu paylaşmadan önce değinmek istediğim bir konu var arkadaşlar herşeyden önce biz bir bireyiz ve her birey diğerine saygılı olmak zorunda bu forum kamuya açık bir alan ve binlerce kişi tarafından takip ediliyor bu nedenle bu konuda herkesi hassasiyete ve birlik olmaya davet ediyorum. İlanla ilgili duyumuma gelecek olursak zaten geçen ay daha mülakatlar açıklanmadan önce temmuzda alım yapılmak istendiğini sizlerle paylaşmıştım geldiğimiz noktada da kpss öncesi 2000 kişilik bir alımın yapılmak istendiği bilgisini aldım ama bu alımın diğer arkadaşların söylediği DPB'ye giden yazıyla ilgisi var mı bunu bilmiyorum ümit ediyorum ki giden yazı bu alımla ilgilidir, inşallah bu süreçte de herşey yolunda gider ve bir değişiklik olmadan ilan gelir çünkü aksi halde kpss sonrasına kalır buda hepimizi üzer bu nedenle etkinliklere tüm gücümüzle katılıp sürece etki ederek bu ilanı koparmalıyız...
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar sınavın Ocak ayında yapılacağını sayının da 350 olacağını duydum bunun haricin de puan türleri ya da sınavın şekliyle ilgili bir bilgi alamadım hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Merhaba dostlar, cok şükürki varolan süreç tamamlandı ve artık yeni bir alım için planlama yapılmasının önü açılmış oldu geçen gün yazdığım iletide de söylediğim gibi temmuz ayında yeni bir alım düşünülüyor umarım bundan sonraki süreçte hersey yolunda gider ve planma biran önce yapılırak kpss öncesi ilanımıza kavuşuruz. Yine söylüyorum dostlar bizim alın terimiz gibi bir teminatımız var bu nedenlede verdiğimiz emekleri taçlandıracak ilanlar elbet gelecektir biz iibf ailesi olarak birbirimize desteğimizi sürdürelim etkinliklere azami katkıda bulunalım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
-
@strtmn evet dostum çok şükür her şey yolunda gidiyor @paretowilfredo üstat gibi bende somut şeyler duydum hatta planlanan şehirlerin hangileri olduğu hakkında da bir kaç şey duydum ama şimdiden hem şehir tartışmalarına girmemek hemde manipülasyon olmaması adına bunları paylaşmayacağım sonuç olarak gelinen noktada her an her şey olabilir ilanda gelebilir ki benim düşüncem halen bu yönde ama kpss sonrasına da kalabilir bu nedenle bu günler cok önemli çünkü biz sürece ne kadar etki edebilirsek o kadar ibreyi kpss öncesine çevirebiliriz
-
Evet dostlar o gün bugün 2000 kişilik ilanı koparma günü hep birlikte etkinliğe yoğun katılım sağlayarak o ilanı tutup koparıcazz
Attığımız tweetlerin etkili olması için dikkat etmemiz gereken birkaç husus var bunlarada dikkat edelim
Etkinlik için profiliniz kapalı olmamalı.
Profil fotoğrafı olmadan tweet atılmamalı.
Üst üste tweet atmaktan ve retweet etmekten kaçınmalı yoksa spama düşer.4-5 dk arayla atılmalı.
İlk 15 dakika etiketleme ve foto paylaşımı olmamalı. -
Merhaba dostlar öncelikle şunu belirteyim 2000 kişilik ilanın olacağını hatta illerin bile belli olduğunu cok önceleri zaten söylemiştim bu yeni bir gelişme değil o günlerden bu günlere amacımız ilanın sınavdan önce gelmesini sağlamaktı bu olmadı ama inşallah sonuçlar açıklanmadan sadece 2018 puanı ile ilana çıkılacak diye ümit ediyorum
-
@strtmn kurumici bizlerin kanayan yarası olmuştur ama malesef ki tüm İİBFliler olarak bu duruma tepkimizi gür bir sesle dile getiremedik.
Manipülasyon yaratacaklar hariç ne bilgi aldıysam ne duyduysam dostlarla paylaştım çünkü zorlu geçen bu süreci hep birlikte yaşıyoruz bu nedenle benim bildiğimi sizlerinde bilmenizi ve bir nebzede olsa sizlere olumlu yönde katkı sağlamak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönüllerimizden geçeni tez zamanda nasip etsin inşallah -
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Psikoloji bölümüyle pdr bölümlerinin temel altyapısı hemen hemen aynıdır ancak psikolog unvanına sahip olabilmek icin psikoloji mezunu olmak gerekir yani psikolojiyle temel altyapısı aynı olan pdr mezunlarına psikolog unvanı bile verilmiyorken, pdr ile hiç bir alakası olmayan kaymakamlık yolunun açılması gerçekten çok tuhaf...
-
Maliye de işler insan eliyle yürüyor ve şuanda ülkemizin her bir yerindeki kurumlarda müthiş bir personel ihtiyacı var ülkemizde toplamda 1040 vergi dairesi/malmüdürlüğü var her birine 1 guy bile alinsa 1040 kişi yapar ki bu sayı ihtiyacın cok ama çok altında umarım alımlar biran önce normale döner ve emek veren tüm dostlarla birlikte hayallerimize kavuşup emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sherlock Holmes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@niska-nenn sayıyı da sordum ama henüz ona cevap vermedi
-
@niska-nenn Dün twitterdan sgk denetmenleri dernek başkanına alımının son durumunu sordum oda cevaben cumhurbaşkanlığından onay beklendiğini söyledi
-
@gmzankr066 hayır sormadım ama pareto üstadın dediği gibi olur muhtemelen
-
Twitterdan Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği başkanı Sinan Uzunpınar'a yazdım bu yıl ilanın gelmeyeceğini 2021 yılının ilk çeyreğinde ilanın geleceğini ön gördüğünü söyledi @paretowilfrеdo üstadın görüşü de bu yöndeydi muhtemelen ocak şubat mart aylarında ilan gelir
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar sınavın Ocak ayında yapılacağını sayının da 350 olacağını duydum bunun haricin de puan türleri ya da sınavın şekliyle ilgili bir bilgi alamadım hepimiz için hayırlısı olsun.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Puan 81,25
İstanbul
İzmir
Tekirdağ
Kocaeli
Iğdır -
Dört gözle beklediğimiz bu ilan bir an önce gelse de buralar şenlense
-
RE: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
Cevaplarınız için teşekkür ederim @LioN @ignoRe gkgy toplamda 40 net civarı gelmesi beni cok endişelendirmisti umarım dediğiniz gibi olur
-
RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
32 hukuk 26 ceko 40 gkgy p40 tahminen kac gelir?
-
RE: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
32 hukuk 26 ceko 40 gkgy p40 tahminen kac gelir?