Arkadaşlar atananların maaşını konuşmak bizlere bir şey kazandırmaz gelin birlik olup yedek liste yayınlatmak için elimizden geleni yapalım bu bizim hakkımız çünkü ilan da yazan buydu. Yedek liste yayınlamadıklarına dair cimere yazan oldu mu yoksa yalnızca mülakat listesi için mi yazdınız? Yedek liste konusunda cimere yazan var mı arkadaşlar?
sinavsinav2
@sinavsinav2
sinavsinav2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mervealp 175 kişilik kadro kurum dışı için açıldığına göre 5 kişi dahi olsa bu 5 kişi kurum dışının hakkıdır.
-
@eeee aynı süreçleri yaşamışız hocam bende ilk 175 in içinde olup ve sonucu başarısız olanlardan biriyim
-
@eeee çok zor bir şey gerçekten "yaa ben öylesine girdim bu sınava" tavırlarındaki herkes alındı belki de bazı şeyleri bu kadar ciddiye alıp sorumluluk sahibi olduğumuz için kaybettik
-
@guney yedek liste yayınlatmak için bir şeyler yapmalıyız olmaz demeden çabalamalıyız. 1 kişide olsa bu kurum dışının hakkı. Ki sayının fazla olacağı düşüncesindeyim.
-
@qrats anlıyorum fakat yapılması gereken bu 3-4 kişilik boşluğun kurum dışından doldurulmasıydı.
sinavsinav2 tarafından gönderilen son iletiler
-
@guney ne diyebilirim ki hocam.. teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
@guney gerçekten sadece cevapları bu mu? Yedek için bir şey yazmamışlar mı?
-
@slimreaperr sizin adınıza sevindim inşallah bir gün bizlere de bu sevinci yaşamak nasip olur
-
@slimreaperr göreve ne zaman başlayacağınız belli mi acaba
-
@qrats anlıyorum fakat yapılması gereken bu 3-4 kişilik boşluğun kurum dışından doldurulmasıydı.
-
@guney yedek liste yayınlatmak için bir şeyler yapmalıyız olmaz demeden çabalamalıyız. 1 kişide olsa bu kurum dışının hakkı. Ki sayının fazla olacağı düşüncesindeyim.
-
@qrats peki sizin feragatlar konusunda bir bilginiz var mı çok diyen de var nerdeyse yok diyen de var
-
@mervealp 175 kişilik kadro kurum dışı için açıldığına göre 5 kişi dahi olsa bu 5 kişi kurum dışının hakkıdır.
-
@görünmez-el hocam acaba sizin kaç kişinin feragat ettiği hakkında bilginiz var mı?