@epikür cimere yazdım bir şey çıkmaz belki ama yazmak geldi içimden çünkü çok üzüldüm 6.kez başarısızı görünce donuklaştım zaten kahrolmuyorum ama hissizleştim galiba
eeee tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mülkiyemüfettişi arkadaşlar herkes yazarsa belki açıklarlar sıralamayı puanları varsa yedek durumunu vs öğreniriz.aslında çok umudum yok ama en azından şeffaf olmayan bu gibi durumlara karşı farkındalık yaratırız.Mücadele sadece ders çalışmak, bir şeyleri hak etmek değil hakkına sahip çıkmak ya da en azindan denemek gerekiyor
-
@sinavsinav2 zaten yazilidan 90alanin mülakattan 45almasi bir ironi değil mi
-
@ryan artık hal ve tavıra mı baktılar neye baktılar ne doğru ne yalan ben niye bunları yaziyorum bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun( ilk defa forumda yaziyorum).Hoşçakalın
-
@bynkeynes haklisin ilanda neyse onu uygulamalilar
-
@petitbeurre dilekcem hazir si.di pttye verecegim ben de
-
@872 en vaşta mülakat bekledigim gibi degildiki puan bekledigim gibi olsun yazili sinav puanimi çar çur etmisler yazik etmisler ne diyim
-
@north-remembers nerden baksan tutarsızlık ve inanın yazili sınava verdiğim emekten hariç sözlü sınav için de çok güveniyordum kendime.mesleki bilgi sorusu dediğin mevzuattır ki 50puanlık kısım bana konu dışı soru geldi zaten kaldıki 3te3yapaninda olmamis
-
@sinavsinav2 cevap alamayinca red sayilacak ce süre baslayacak yazar bi dava dilekçesi veririm belki inanin ben de bilmiyorum beklemedeyim
eeee tarafından gönderilen son iletiler
-
@mehmetkvl yani sorular ve cevaplari önemli miydi neye bakildi anlamak imkansiz ben merak ediyorum diğer arkadaşların mesleki bilgi sorulari da seçim kanunlariyla mi ilgiliydi yoksa bnm gibi konu dışı mıydı
-
@mehmetkvl ben zaten bi soruya cevabı dısinda baska bilgiler verdim yıl sordular direk diğer sorumun tam cevabini hala bilmiyorumki dogru yanlis bilmiyorum genel kültüre direk bilmiyorum dedim benim sorunum konuyla alakasız sorular gelmesiydi zaten
-
@postmodern bana da 45vermisler mail ile öğrendim cimerde adalet bakanlığına sevk edilmişti cevap olarak üst yazı ile ysk başkanlığına iletilmiştir yaziyor
-
@sinavsinav2 zaten yazilidan 90alanin mülakattan 45almasi bir ironi değil mi
-
@sinavsinav2 cevap alamayinca red sayilacak ce süre baslayacak yazar bi dava dilekçesi veririm belki inanin ben de bilmiyorum beklemedeyim
-
@sinavsinav2 cimere yazdım itiraz da ettim ne gelir başka elden dava açsan ne olur onu da bilmiyorum sadece şimdilik elden gelen buydu benim için insan üzülüyor
-
@sinavsinav2 70in alti olunca yedek liste olsa bile yer alamayiz zaten benim sınav puanim 90dı kaldıki mesleki bilgim tam olmasa nasıl alacaktım bu puani mantıken.Ben mülakatta mesleki bilgi sorumu duyunca şokları yaşadım zaten.benim canımı sıkan bu eğer mevzuattan kanunlardan bir soruyu bilemeseydim tamam derdim hak etmedim ben ama resmen madur oldum ki mülakata da hazirlandım çok iyi bir şekilde
-
@postmodern ben fax yolu ile sözlü sınava itiraz ettim zaten ona bir cevap gelmedi
-
@sinavsinav2 ben cimere yazdim her şeyi adalet bakanligina sevkedilmiş cevap bekliyorum benim mülakat puanimin 45 oldugunu yazdilar bana sasirmadim 65puanlik mesleki bilgi ve inkılap tarihi sorularim konu ile tamamen alakasizdi bunu belirttim maduriyetimden bahsettim kime sorarsan sor seçim müdürünün mesleki bilgi sorusu mevzuat seçim kanunlarından olur ayrıca seçtik zarfi verdik biz de görmedik içindeki sorulari