Tahammül sınırı düşmüş, umutsuz, karamsar, psikolojisi bozuk hatta intihara meyyal bir nesil yarattılar. Okumayan akranlarımız hayatını kurmuş, eşi-çocuklarıyla yaşarken bizim gibiler herhangi bir kuruma kapak atmış amiyane tabirle "kaşarlanmış" haris insanlardan merhamet dileniyoruz. Üniversiteler okumanın, yüksek lisanslar yapmanın, dil öğrenmenin cezalandırıldığı döneme denk gelmiş olmak yine bizim bahtsızlığımız. Çünkü hakikaten de "bu devir sıradan insanın en parlak zamanı. duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devri..."
Beklentileri karşılamaya çalışmayı bile bırakmış, asgari düzeyde bir refahın çok görüldüğü neslimize büyüklerimiz çıkıp kolaylıkla "her okuyan iş sahibi olacak değil ya canııım" derken bile mücadelemizi sürdürüyoruz zira derslerle boğuşurken aynı zamanda bir Spartacus olmamız, "psikolojik savaş" vermemiz de gerekiyor. Hoş, göğüs kafesimizde mülakatlarda "tercih edilmemiş olmanın" hüznünü sonraki sınav için beslemek zorunda olduğumuz umut ile çarpıştırırken öğrenmiş oluyoruz zaten.
Twitter'da GUY ve YSK'nın kurum içi meselesine yazılanları okuyunca arkadaşlarımın ne kadar tükendiğini fark ettim -yeniden-. Gençlerini bu kadar hor kullanan başka ülke yoktur sanırım. Çok yorulduk.
postmodern tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK SINAVI 2019
-
@hoffafd Sürecin içerisindekiler olarak biz bile "illa yüksek puanlılar alınacak diye bir şey yok" şeklinde sistemi normalleştiren cümleler kurarsak müstehak bize her şey.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Doğuya gitmem diyeni seçim müdürü yapacaklarsa kendileri bilir. Sınavın adı "taşra..." diye başlıyor zaten. Benim gibi neresi çıkarsa çıksın gidip çalışacak, bu işe ihtiyacı olan insaların haklarına girenlere de yazıklar olsun. Eğer bir yerde çalışıyorsanız kesinlikle gitmeyeceğiniz kurumlara başvurmayın, emek verenlere yazık...
-
Geçen seneki seçim mevzuatında değişen bir şeyler var mı arkadaşlar?
-
@north-remembers söylediğinize muhalif bir şey söylememiştim, kanunlardan haberim var uygulanma(ma)sını tenkiden söyledim. misal de ona yönelikti; sınav ilanında yedek liste olacağı yazılı iken yedek listenin açıklanmamış olması...
-
@gencbiraday facebook ysk grubunda biri konular değişebilir demiş. bu konuda fikriniz var mı, boşuna çalışılmasın şimdi @amirim
-
@hedefsgk şimdi gördüm ben de, ifadeyi aynen kopyalıyorum: "Yiğit Yılmaz siz kendiniz de kurum içi olacak demiştiniz.. Ayrıca bu gün insan kaynaklarını aradım.. ilan gelecekmiş kısa zamanda .. alım sadece kurum içiymiş".
-
@bynkeynes dediğime odaklandığınız için teşekkür ederim. ben de itiraz ettim. hukuki hakkımızı kullanalım. biz alınamasak da yedekler burda emek vermiş arkadaşlardan seçilir. yazılanlar doğruysa ysk'nın kurumiçi baskıya yenilmesi sureti ile açıktan atanmak isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasına müsaade etmememiz lazım. kanun hak veriyor, kullanalım. her kurumda şeffaflığı sağlamak bizim elimizde.
postmodern tarafından gönderilen son iletiler
-
Tahammül sınırı düşmüş, umutsuz, karamsar, psikolojisi bozuk hatta intihara meyyal bir nesil yarattılar. Okumayan akranlarımız hayatını kurmuş, eşi-çocuklarıyla yaşarken bizim gibiler herhangi bir kuruma kapak atmış amiyane tabirle "kaşarlanmış" haris insanlardan merhamet dileniyoruz. Üniversiteler okumanın, yüksek lisanslar yapmanın, dil öğrenmenin cezalandırıldığı döneme denk gelmiş olmak yine bizim bahtsızlığımız. Çünkü hakikaten de "bu devir sıradan insanın en parlak zamanı. duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devri..."
Beklentileri karşılamaya çalışmayı bile bırakmış, asgari düzeyde bir refahın çok görüldüğü neslimize büyüklerimiz çıkıp kolaylıkla "her okuyan iş sahibi olacak değil ya canııım" derken bile mücadelemizi sürdürüyoruz zira derslerle boğuşurken aynı zamanda bir Spartacus olmamız, "psikolojik savaş" vermemiz de gerekiyor. Hoş, göğüs kafesimizde mülakatlarda "tercih edilmemiş olmanın" hüznünü sonraki sınav için beslemek zorunda olduğumuz umut ile çarpıştırırken öğrenmiş oluyoruz zaten.
Twitter'da GUY ve YSK'nın kurum içi meselesine yazılanları okuyunca arkadaşlarımın ne kadar tükendiğini fark ettim -yeniden-. Gençlerini bu kadar hor kullanan başka ülke yoktur sanırım. Çok yorulduk. -
@hedefsgk şimdi gördüm ben de, ifadeyi aynen kopyalıyorum: "Yiğit Yılmaz siz kendiniz de kurum içi olacak demiştiniz.. Ayrıca bu gün insan kaynaklarını aradım.. ilan gelecekmiş kısa zamanda .. alım sadece kurum içiymiş".
-
@gencbiraday facebook ysk grubunda biri konular değişebilir demiş. bu konuda fikriniz var mı, boşuna çalışılmasın şimdi @amirim
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@dedekorkut ben de denk gelmedim
-
Geçen seneki seçim mevzuatında değişen bir şeyler var mı arkadaşlar?
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
"İnkılap tarihinde soru kaçırmayacağınız bir kaynak" yazmıştı bir arkadaş ama bulamıyorum hatırlayan var mı?
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Shady1 Hocam konu-soru tahmininiz de vardır sizin