@fatos_ ilk girişinde 1.olup mezun olur olmaz kaymakam olanda var.bu veri bize snavın çok kolay olduğunu göstermez degilmi?
dedekorkut tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Kim kimi mahkemeye veriyorsa gitsin versin kardeşim burası sizin birbirinize hakaret etme alanı değil burdan bir umut bir bilgi almak bilgi paylasmak isteyen insanlarıda uzaklastrdnız yapmayın bu saygıszlığı bencil olmayın düşünceli olun biraz
-
Yıllardır kurum snavlarına giriyorum daha mulakata girmeye hak kazanma kontenjanı dolmayan bir test snavı görmedim.ve bu snava kolay diyorsunuz
-
Aöflü almıyoruz deyipte aöf sorularından snav yapmak birde aöf sorununu aşmak için örgün eğitim okuyoruz hoca kaynak olarak aöf kitabını öneriyor herkesin burun kıvırdığı aöf kaynakları piyasadaki çoğu kaynaktan 3 5 gömlek daha iyi yorum yapmak zor biraz
-
@Dolaylı-tümleç Burda böyle bir beklenti içine girme bu mesele oluşturulacak bir gündem ile çözülecek mesele değil.vicdan meselesi şimdi burdan çıkıp birileri diyecek kardesim adam gidip örgün okusun zaten ibbf kazanmak okumak zor değil haklıda... ama hayat sana öyle şeyler yaşatıyor öyle bir çemberden geçiyorsunki yaşmanın bile hayalini kurmak istemiyorsun . Çalışmş başarmış snavda derece yapmş birini srf aöf mezunu diye elemek vicdanszlık olur bu snavlara hazrlanırken gençligini feda edenler var .Bence sınav girs sartlarina aöf giremez yazsnlar bukadar milletin emegi parası zamanı ziyan olmasın.
-
@plansız kimsenin hakkında hukukunda gözümüz yok aöflü almiyoruz desinler sınav şartlarında yazsnlar agzımı açıp tek laf etmem. Hak hukuk adalet dağıtmaya aday bir insan hukuk devletinin geregi olan normlar hiyarsisii dikkate almalı sen teamulu getirip en basa koyamazsn diyelim ki aöflu birisi snavda 1. Oldu elenmesi lazım öylemi
-
@kemankeşş genele yazmayı doğru bulmuyorum kitapların kalitesini ölçen bir yetkinligim yok degerlendirmelerim subjektif kimsenn hakkina girmek istemiyorum ama benm soru bankasindan beklentim sorularin emek verilerek hazrlanmasi kopyala yapstr kanunu aynen yaz degil.diger turlu soru cozmus olmuyorsun konu tekrar etms oluyorsun e ben konu tekrarini zaten mevzuattan kitaplardan yapiyorum ki neden sorulara bakarak zamanimi harcayim.
-
Buradan bütün aöflü arkadaşlara sesleniyorum aöflü almıyorlar diye pes edip bırakmayın rızkı veren Allah 'tır.bu ülkede ne bürokratik vesayetler aşıldı buda aşılacak birgün bir aöflü 1. Olacak buna inanıyorum çalışın vazgeçmeyin.
-
Bütün bu makamlar boştur 100 sene sonra hiçbirimiz bu hayatta olmayacagız hakszlığa uğrarım benim hakkımı vermezler ben aöflüyüm ben onlarcı bunlarcı şunlarcı değilim beni almazlar diyerek calışmaktan korkmayın çalışın idealleriniz için arkanıza sağınıza solunuza bakmayın takın at gözlüğünü o hedefe koşun elinizden alınan bütün haklarınızın iade edileceği boynuzlu koyunun boynuzsuz koyundan hesap soracağı o günü düşünerek daha çok çalışın.nerde olursanız olun kul hakkı yemeyin yedirmeyin.
-
@polisiye-roman malesef çok haklısınız.işin en garip yanı bunları hepimizin normal görmesi bir snav kazanınca referans adi birilerinin kapısını çalmamız.
dedekorkut tarafından gönderilen son iletiler
-
@fatos_ uslubumda ne var onu anlayamadım
-
@fatos_ 50 gunde konular yetisir snavda kazanılır ama dediginiz gibi temel olması şartı ile ama bu snav kesinlikle kolay bir snav değil.
-
Yıllardır kurum snavlarına giriyorum daha mulakata girmeye hak kazanma kontenjanı dolmayan bir test snavı görmedim.ve bu snava kolay diyorsunuz
-
@fatos_ ilk girişinde 1.olup mezun olur olmaz kaymakam olanda var.bu veri bize snavın çok kolay olduğunu göstermez degilmi?
-
@say-alija her snav donemi tarih aylar oncesinden duyum olarak gelirdi ve o tarih sapmazdi degisik bir surec yasiyoruz surekli snav tarihi guncelleniyor
-
@say-alija ben artik ciddi ciddi bahar ayında yapılacağını düşünmeye başladım.
-
@Aslan-Reyiz işin gücün rastgelsin ustad eline saglik
-
@Aslan-Reyiz anayasa ile alakali guncel notun varmi ustad
-
En son yapılan snavda türkiye ekonomisi tarih ve insan haklarına çalıştım dedim anayasa idare iktisat hertlu yaparım zaten genel yetenekten 27 d 7 y yaptm ama beni batıran idare oldu insan haklarından başka ders geçmiyor burda dikkatli ve dengeli çalışmak lazım.
-
@kemankeşş genele yazmayı doğru bulmuyorum kitapların kalitesini ölçen bir yetkinligim yok degerlendirmelerim subjektif kimsenn hakkina girmek istemiyorum ama benm soru bankasindan beklentim sorularin emek verilerek hazrlanmasi kopyala yapstr kanunu aynen yaz degil.diger turlu soru cozmus olmuyorsun konu tekrar etms oluyorsun e ben konu tekrarini zaten mevzuattan kitaplardan yapiyorum ki neden sorulara bakarak zamanimi harcayim.