Cuma gunu Kaymakam Adayligi subeyi aradim. “Kasim ayi icin OSYM ile anlastik net tarih ve ilan icin insiyatif OSYM de. Ilan icin kurumu takip edin” denildi.
Saygilar,
say-alija tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar son sınavda ucundan döndük mülakatın. Ben de bir an önce sizin sonuçlar açıklansa da bizim sınava sıra gelse diye heyecanla bekliyorum. Herkesin derdi başka Sizin ki daha zordur tabii Allah vatana millete en fazla hayrı dokunacak 100 kişiye nasip etsin inşaallah
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Hayırlı cumalar... @can-mavi @pareto_wilfredo @KaymakamAdaylıgı değerli dostlar bugün sizden hayırlı bir haber bekliyoruz. Tarihin belirmiş olmasını umuyoruz..
-
Tanımadığım kimseye böyle bir mecradan husumet besleyecek değilim. Grupta daha önceki sınavı kazanıp mülakattan elenen arkadaşlar var. Uzunca bir süredir bu sınava hazırlanan arkadaşlar var. Herkesin ortak bir şekilde yapılması muhtemel en yakın sınavın tarihi husunda duyumları öğrenmeye çalıştığı forumda "arkadaşın" hususen ve sınavın geç yapılmasına yönelik ISRARLI paylaşımlarından rahatsız olup uygun şekilde tepkimi dile getirdim. Ben kendisine aynı dileklerle temenni etmeyeceğim. Allah hiçbir arkadaşın emeğini zayi etmesin. Amin..
-
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
2 haziran haziran tarihli sınava ne dersiniz?
İyice şirazeden çıktı bu iş. Cuma günü ilan cumartesi sınav da olabilir
-
Ben ilanı verecek olan kişilerin yeni mezun kaygısı olduğunu düşünmüyorum. Mezuniyet işlemleri bir öğrenci için temmuzun ortasını buluyor bu durumda sınav sırf bu sebeple eylül ekime mi kalacak. Zannetmiyorum..
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınava ilanın revize edilmesiyle birlikte sınava ortalama 1 ay kalmış olacak. Bu saatten sonra atom mühendisi olsa elimizden alamaz Allahın izniyle. Ama bırakmamak lazım bir dahaki sefer bu kadar rahat olmayabiliriz..
-
İnşallah sınavın Mayıs’ta olacağına inancım tam.
-
arkadaşlar son bilgi sınav aynı şartlarda devam. yeni bir açıklama yapılmayacak
-
300 kişilik açık var ama ilan için 2 ay beklenecek ve ösymnın en yoğun olduğu temmuz ayında sınav yapılacak. Bana garip geldi. İlan mart başında gelir Sınav Mayıs’ta gibi duruyor
say-alija tarafından gönderilen son iletiler
-
@dedekorkut bilemem hocam ben bugün tekrar aradım kaymakam adayları şubeyi “kesin bu sene sınav var bu hafta veya önümüzdeki hafta netleşmiş olur. Siz çalışmayı bırakmayın”
Bu kadar net konuşmazlar normalde -
Geçen sene yaklaşık 90 gün önce ösym takvimine girmişti Sınav ama bu sene böyle olmayacak gibi. Her an 60 gün sonrası için ilan gelebilir. Zor olduğunu biliyorum ama ilan gelmiş disiplini ile çalışmaya zorlamalıyız kendimizi.
Memleket namına en hayırlı hizmetleri yürütecek arkadaşlara nasip olması duasıyla... -
bir hayirsever ozet gecebilir mi bir gelisme mi var?
-
Cuma gunu Kaymakam Adayligi subeyi aradim. “Kasim ayi icin OSYM ile anlastik net tarih ve ilan icin insiyatif OSYM de. Ilan icin kurumu takip edin” denildi.
Saygilar, -
Arkadaşlar sınavın 2020 ye kalacağı falan yok hatta Eylül ayında bile olabilir 100 kişinin hazırlıklarının hızlandığı duyumunu aldım. Hazırlıklı olmak lazım
-
@mahtan farklı görüşler var nohutçu var diyor mesela
-
Garip birşey var kimse de ses seda yok. Bayram tatilinde biri sınav tarihi ile ilgili bir açıklama yapıyor akabinde birçok kişi teyit eder birşey yazıyor. Sanki o arkadaş o tahmini yazmasa kimse birşey demeyecek gibi. Bu arkadaşlardan biri daha net bir açıklama yapabilir mi tehir edilme sebebi nedir 2019 da sınav olmayacak kadar sıkıntı bir durum varsa herkes ona göre programını gözden geçirir Eylül ihtimali birçok kişi tarafından satın alındı. Bir çok kişi bu bilgiye göre dersaneye kaydoldu. Samimi arkadaşlardan daha net bir açıklama rica ediyoruz
-
Arkadaşlar daha önce kitap tavsiye ederken nohutçunun idare hukuku altın seri kitabını alacağım arkasında sorular olacak dedim ama dün hocayla görüştüm yetiştiremedim. Çıkmış soru olmayacak dedi. Kimseyi yanlış bilgilendirmiş olmayayım
-
@nizâmülmülk nohutçunun hepsi hemen hemen aynı hocam ben altın seri anayasa aldım. çıkınca altınseri idare alacağım
-
@politics06 Geçici teminat:
Madde 25 – (Değişik birinci fıkra: 17/9/2004 – 5234/9 md.) İsteklilerden, ihale konusu olan işin
tahmin edilen bedelinin % 3'ü oranında geçici teminat alınır. 10 uncu madde uyarınca yapılacak ihalelerde
geçici teminat teklif edilen bedelin, tasfiye idaresince yapılan taşınır mal satışlarında ise satışa esas bedelin %
3'ünden az olamaz.
mevzuat gov tr