Sıkıntı değil mailleşiriz ronincim daha önce de bi kez rezil oldun zaten yine kendini gülünç duruma düşürme burda.aklınca burda emek bekçiliği yapıyosun. Git çocuk parkında oyununu oyna.
derzulya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
73-75 felan diyen arkadaşlar yanılıyolar 90 dan aşağı düşmez güncellleyin tahminlerinizi.
-
@dlkaptan kardeşim 28 bindeki 27 bini eleyip öyle yorum yap bence 12.05 te sınıfta soru çözmeye devam eden 3 kişi vardı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
O konuda bilgim yok hocam sadece kulaklarımla duyduğumu yazdım yoksa bende kimseyi beklenti içinde bırakmam istemem sadece bi günün sonunda bu duyumun ne denli gerçek olduğunu görücez
-
@ronin spekülasyon yapma git nefretini başka yere kus burda yalana yalancıya yer yok
-
Dostlar idare hukukunda kitaplarda bile eksiklikler fazlalıklar var. Aramızda yağız bi delikanlının derli toplu bir notu yok mu? Bu nottan çalışırsan 41 de 41 yaparsın diyecek birisi. Biz de 41 kere maşallah diyelim
-
@morand atın üstünde yaya gidiyoruz kardeşim
-
Arkadaşlar ÖSYM'nin acilen özelleştirilmesi gerekiyor.harbiden de şunların soruları çok kalitesiz(normalde yüzüne bakılmayacakken makyaj yapınca mükemmeleşen kızlar gibi).özelleşse daha kaliteli sorular çıkar ortaya.kadınlar kızmasınlar az biraz cinsiyetçilik yaptım ama hoşgörün
-
@new_user dediğine yüzde yüz katılıyorum kardeşim ha ağrıdan ha mülkiyeden mezun olmuşsun hiç fark yok yeterki hakkını ver
-
@discotheque 80 üstü 50 kişi mümkün değil çıkmaz ha es kaza olursa bilemem ama bilen adamlar cidden 70 bile zor aştı.çalışmayıp 80 üstü yapmak daha kolaydı sınavda çünkü
derzulya tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@refik-soydam hocam şu mülakat ne zaman edilir? girsek de çıksak
-
@refik-soydam estağfurullah hocam bana sınav açıklanması öncesi heyecanın aynısını yaşattınız. ben hiç araştırmamıştım burdan sorarak kolaya kaçtım sayılır teşekkür ettim bilgilendirmeniz için var olun.
-
@refik-soydam üstad şimdi şöyle ki ben bedelliye şimdi başvuruyu yapsam ve kuram bir yıl sonrasına çıksa yine de mülakat için engel midir? yüksek lisans felan da yapmıyorum ben
-
Herkese hayırlıbir mülakat süreci diliyorum öncelikle. Allah utandırmasın.şöyle bir sorum olacak bedelli askerliğe başvuruyu yapsam ve bir sene sonrasına kuram çıksa herhangi bi problem olur mu acaba?
-
@gggc00 yazdığımı tekrar okuyun gözlüğe ihtiyacınız var sanırım
-
@m-ali34 gerek yok böylenhakaretvari cümlelere. Azıcık daha saygılı olmayı denemeliyiz hocam
-
@daywalkers hakarete karşıyım ama ama ronin denen arkdaş hakareti değil köteği hakediyor hocam valla: ) eskiden de böyleydi hiç değişmiycek
-
@ese03 15 e yakın bir altı bir üstü olabilir yani türkçeyi türkçeye tercüme ettirdiniz
-
Kardeşlerim kendimi tuttum ama dayanamadın yazılanları görünce.benim 75 üstü yapan on küsür arkdaşım 70 altı yapan on beş küsür arkdaşım var ve bunların hemen hemen hiçbiri buralara uğramıyor bile çok önyargılı ve kesin konuşuyoruz muğlak ifadeler kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum.ösym konuşana kadar bu konularda susmak daha mantıklı geliyor hatta.