Arkadaşlar şimdi aradım Sayın Bakan Hanım ne zaman imzalarsa yayınlanır dediler aramakta fayda var danışmanlara iletecekler
berktanel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Şimdi aradım bakan danışmanına ileteceğiz dediler
-
@bo seçimden sonraya kalırsa büyük ihtimal üzülerek söylüyorum en iyisi Haziran en kötüsü eylül ayını bulur.seçim öncesi açıklanması süper olur herkes lçim
-
Aradım imza için Sayın Bakan Hanımda olduğunu ne zaman uygun görürse o zmn açıklanacağını söyledi
-
@bo açan kişinin söylediği cevabı aktardım umarım iletirler ve sonuç verir bu hafta biter artık bu süreç
-
@paretowilfredo hocam yazınızdan yakın süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız müdahale etmezse açıklanmayacağını çıkartabilir miyiz?
-
@baumol metni 4 farklı arkadasım gönderdi
-
@aslan-reyiz hocam Twitter cimer yada aramanın hiç bir etkisi Yok malesefki gördüğünüz üzere ama emeğinize sağlık teşekkürler.Sayın Cumhurbaşkanımız sahada ona bizzat ulaşıp talimat olmadığı sürece bu süreç seçimden sonrada açıklanmaz guy ve dguy mülakatı bir adayın Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşması sonucu açıklanmıştır gerçekler malesef
-
@hebenneka bravo hocam size katılıyorum
duyum 24 Haziran'dan önce kesin
duyum 24 Haziran'dan sonra kesin
duyum Aralık sonu kesin
duyum Ocak sonu kesin
duyum en kısa sürede kesin
duyum 31 marttan hemen sonra kesin
AÇIKLANIR
SONUÇ Umutsuzluk Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılamadığı sürece bu süreç bitmez onu anladık artık -
Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılmadığı sürece iş müfettiş , SGK müfettişliği,İş ve meslek danışmanlığıda açıklanmaz hatta Bakan değişimi olursa mülakatlar bile yenilenir artık bu durumu görelim malesef
berktanel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
İş Müfettiş YARDIMCILIĞI MÜLAKATI 1 Yıl 1 Ay 1 Gündür AÇIKLANMIYOR İLAN GELMEZ
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılmadığı sürece iş müfettiş , SGK müfettişliği,İş ve meslek danışmanlığıda açıklanmaz hatta Bakan değişimi olursa mülakatlar bile yenilenir artık bu durumu görelim malesef
-
@modigliani-0 arkadasım kimseye duyumlarını yazan arkadaşlarımıza bir şey demiyoruz teşekkürler ediyoruz ama birde gerçekler var bu duyumlarla yaşamak umut fakirin ekmeği gibi oluyor bu arada sizin dediğiniz gibi hocam okuyup geçebilirler bizim yorumlarımızıda
-
@hebenneka bravo hocam size katılıyorum
duyum 24 Haziran'dan önce kesin
duyum 24 Haziran'dan sonra kesin
duyum Aralık sonu kesin
duyum Ocak sonu kesin
duyum en kısa sürede kesin
duyum 31 marttan hemen sonra kesin
AÇIKLANIR
SONUÇ Umutsuzluk Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılamadığı sürece bu süreç bitmez onu anladık artık -
@cemcantal yinede ilginize teşekkürler hocam siz elinizden geleni yaptınız.ama bence o kadar aradık başka yerlerden ulaştık en kısa sürede cevabı aldık ve açıklanmadı maalesef
-
Hocam tek temenniğimiz açıklanması sizlerle farklı bir noktada değilim inşallah açıklanır ama mantıken niye bu kadar süre hazır olan liste açıklanmıyor diye sorunca kendime yine uzun süre açıklanmayacağını söylüyor basit mantık bildiğim
-
Hatta ne zaman açıklanacağı yerine neden 11 Aydır açıklanmadığını sorsak mantıken seçimden sonra hemen neden açıklanmayacağınıda öğrenmiş oluruz
-
@cemcantal ilginize teşekkür ederim hocam ama sayın bakan hanımın danışmanları kısa sürede açıklanacak diyeli 2 ay oldu şahsen ben hala Haziran eylül gibi açıklanacağını düşünüyorum
-
@aslan-reyiz hocam Twitter cimer yada aramanın hiç bir etkisi Yok malesefki gördüğünüz üzere ama emeğinize sağlık teşekkürler.Sayın Cumhurbaşkanımız sahada ona bizzat ulaşıp talimat olmadığı sürece bu süreç seçimden sonrada açıklanmaz guy ve dguy mülakatı bir adayın Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşması sonucu açıklanmıştır gerçekler malesef