Bugün gelmeyecek haftaya belki gelebilir. Ama yıl içinde kesin gelecek nedenini sormayın arkadaşlar
alicenap34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@27ömer27 hocam siz rahat uyuyun dedikçe bizim uykumuz kaçıyor.
-
@serdaristanbullu desenize bu gece uzun olacak.
-
Hepimiz @Süleyman-Askeri nin askerleriyiz
-
@paretowilfredo son cümlenizden anladığım kadarıyla bu gece açıklanma ihtimAli halen var.
-
@Süleyman-Askeri foruma renk katmıştır onun sayesinde eski Türkçemizden birkaç kelime öğrendik ne mutlu ona
-
Osmanlıcaya serveti fünun diye yaftalamayın lütfen. Ta ilk gazeteden, ilk mecmuadan, dönemin edebi eserlerinden, mebusan meclis zabıtlarana kadar herşeyde Osmanlıca vardır. Yazdığın Yunus Emre şiirinin orijinali bak istersen. Bir de 1300 yıl önce yazılan Orhun abidelerinin dilini bugün Kazaklar konuşuyorlar. Dağ köylerimizde akrabalarımız Kazaklar la anlaşamıyorlar maalesef. Neyse araştırmaya devam edelim. Dilimizi daha iyi öğreniriz inşallah
-
Bugün için benim umudum yavaş yavaş tükenmeye başladı şayet açıklanma ihtimali olsaydı duyumcu arkadaşların bu saate kadar duyumlarını paylaşırlardı diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur
-
@harun-resid inşallah ömrünüz boyunca hep gülersiniz hocam.
alicenap34 tarafından gönderilen son iletiler
-
@felline hocam siz gidin kpss grubunda takılın
-
Geçen dönem o kadar beklememiştik sanki zaman durdu gibi
-
@ese03 siz nedenini söyleyene kadar o zaman bizde rahat rahat uyuyalım.
-
@harun-resid inşallah ömrünüz boyunca hep gülersiniz hocam.
-
Bugün gelmeyecek haftaya belki gelebilir. Ama yıl içinde kesin gelecek nedenini sormayın arkadaşlar
-
Bugün için benim umudum yavaş yavaş tükenmeye başladı şayet açıklanma ihtimali olsaydı duyumcu arkadaşların bu saate kadar duyumlarını paylaşırlardı diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur
-
@27ömer27 inşallah hocam haseten göstermiş olduğunuz çabadan dolayı teşekür ederiz.
-
@KaymakamAdaylıgı gelmiyorsa @pareto_wilfredo siz gelin artık