@KaymakamAdaylıgı
Cürmümüz n’oldı ki bizden eyledün bîzârlığ
Biz gamun çekdük sen etdün özgeye gam-hârlığ
Sizde âdet bu mıdur beyle olur mı yârlığ
Hanı ey zâlim bizümle ahd ü peymân etdügün
Süleyman Askeri
@Süleyman Askeri
Süleyman Askeri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@alicenap34 Gaybı bilen Allahu azim u Şandır. Biz aciz kullar tahmin ve zanda bulunuruz. Tevile bile kudretimiz yoktur.
-
@kuskonmaz Çok sağol un halisane methiyeler niz için. Biraz Mübalağa olmuş sanki. Kalu beladan geldik rüzi mahşere Ram oluyoruz. Uzun ince bir yol anlayacağın bizimkisi. Allah bu mesleği ahiretimize tarla etsin. İlahi kelimetullah hak davasına nefer kılsın. Rızayı ilahiye eriştirsin.
-
@paretowilfredo Süreç tabiki de sarkar. Bu ön kabulle bilgi rica ettik sizden. Geçmiş mülakatlarda da açıklanmayla ilgili duyumlar sarkmıştır. Olabilir bunlar. Sorma imkanın varsa Yeni bir bilgi alabilirsen çok makbule geçer. Zira haftasonumuz bari stresli olmasın...
-
@aramsamsam Hayat mektebinde çift dikiş tam gaz yol alıyoruz. İlmi tedrisatta mezuniyet yoktur. Allame ler öğrendikçe cahilleşirler vesselam...
-
@ese03 3×40=120 yıl. Haydar kerrar şahı Merdan İmam Alinin hesabıdır. Maksat hasıl olmuştur umarım.
-
Gün döndü geceye yine yeniden. Efkar bastı canı ta derinden. El aleme dane-i kısmet, dert ile mihneti bana mı verdin kahpe felek.
-
@serdaristanbullu Hadisi Şerifte: 'Müslümanın Müslümana tebessümü sadakadandır'der Efendimiz. Allah yüzünüzü güldürsün. Zira forum bu sene ölü toprağı dökülmüş halde...
-
@paretowilfredo Yetmez ama evet diye bir klişe vardı. Bizimde cevabi yorumumuz bu olsun. Allah selamet versin size, yaptığınız güzel hizmetler için...
-
Çay da koysaydın. Zira temaşa yeni başlıyor...
Süleyman Askeri tarafından gönderilen son iletiler
-
@kuskonmaz Yok Azizim. Sadece medeni bir şekilde münazara ediyoruz. Fikri mukabelelere saygım sonsuzdur. Aksi olursa hakaret argo vs. forum riyaseti müdahale ediyor sağolsunlar. Yoksa hiciv yazılarım meşhurdur benim. Perdeyi kaldırırsam. Bize laf atanı mabadının üzerine oturtururuz. Neyse bu konuyu kapatalım. Selametle...
-
@arven16 Oğuz atanın has dilinin Osmanlıca halini rica ediyorum İspanyol ve Sırpların lehçeden dönme dil müsvetteleriyle karşılaştırma. Son olarak sen dedin diye biz tavrımızdan dönecek değiliz. Bu konuyu kapatalım lütfen. Saygılar...
-
@k-k Çok iyi bir yorum. İçinde fikir ve tavır barındırıyor. Saygı duyuyorum. Yalnız ilkelliğin tarifi eksik. Neyse birbirimizle konuşmasak birbirimizi anlayamayız. Bu konuyu başka zamanda değerlendirebiliriz. Şimdiki öncelik sonuçların açıklanması olmalı...
-
@rhadamanthus Zaten ben dahil herkes stresli halde. Dostumuz Paretodan da ses çıkmadı. Ortalık gerilmesin. Yorumu kaldır lütfen...
-
@rhadamanthus 'Ulan' kelimesine mukabil edebimi bozmayacam.
-
@ese03 'Gün olur ey mehi nazım bu safahatta geçer. Bizi hicranda koyan bu şebi hayrette geçer. Vakti Şadi de gelir mevsimi mihnet geçer.' demiş şair. Dertler biter de sizdeki bu fikri taassup biter mi? İşte orası müphem. Neyse Payitaht başladı. Ben kaçıyorum.
-
@ese03 Yazık çok yazık. Nedir nedendir? Bu dile, bu anlayışa bitmek bilmez kininiz. Ecdadının diline bu kadar muhalif bu gürühu anlamış değilim. Saygı olsa bari. Onla da yetinir belki bir ıslaha vesile oluruz diye. Selametle kalın.
-
@popescu Azizim inanır mısın. Mütemadiyen sual ediyorlar. Niye böyle konuşuyorsun diye. Bende yoruldum cevap vermekten. Ne yapsak acaba...
-
@k-k Arapça değildir. Farsça değildir. Ve yahut başka bir şey. İttihadı Anasırda, Ağyarı İlmiyenin zuhurudur. Fikrimiz zikrimiz bu şiar üzere muhkemdir. Dilde haliyle böyle oluyor. Yani si kötü bişey değil...
-
@paretowilfredo Süreç tabiki de sarkar. Bu ön kabulle bilgi rica ettik sizden. Geçmiş mülakatlarda da açıklanmayla ilgili duyumlar sarkmıştır. Olabilir bunlar. Sorma imkanın varsa Yeni bir bilgi alabilirsen çok makbule geçer. Zira haftasonumuz bari stresli olmasın...