Değerli gençler ben tarım bakanlığında çalışan ziraat muhendisiyim. oğlumda sizler gibi GUY sınavına girdi. bakanlığı bende arıyorum klasık cevaplar veriliyor. 30 yıllık devlet tecrubeme dayanarak söyluyorum twitter da tag açmayı defalarca denediniz sonuc alınmadı.. sizlere tavsiyem ,
1- memurlar. net ile temasa geçin ilan verdirin. gazeteye ilan verdireceksenizde ya AKİT gazetesi yada Yenişafak, sabah gazetelerini tercih edin.
2- Bakan ve bakan yardımcısını twitterdan anlık takibe alın tweet atar atmaz hemen altında ilk otuz cevabın enaz 20 sizlerden olmalı.. yuzlerce cevap GUY mulakatları mağduruyuz şeklinde olmalı.
3- Ben bakanın özel kalem mudurune bizzat faks çektim. yuzlerce faks çekilmeli..berat albayrak ın bizzat özel kalem mudurune.. bakanlık santralınden faks numarasını öğrenebilirsiniz..
4- birde tweeterda açılan taglar kısa olsun mesela " GUY mulakat mağdurları"gibi.
muhendiscan
@muhendiscan
muhendiscan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası
rica degil arz ederim yazin.
Cumhurbaskanina rica edilmez emir olur.. -
@köyün-ağası yazili mulakat değil yazili sınava girdik olsun.
Sonu "hakli istegine kulak vermenizi saygi ve hurmetle arz ediyoruz " deyin.. -
@muhalba devletin basına bir talepde bulunuyorsan, Saygini gostereceksin
Piyasada Uretim - tuketim meselesimiki her arz kendi talebini belirlesin
muhendiscan tarafından gönderilen son iletiler
-
@muhalba devletin basına bir talepde bulunuyorsan, Saygini gostereceksin
Piyasada Uretim - tuketim meselesimiki her arz kendi talebini belirlesin -
@köyün-ağası yazili mulakat değil yazili sınava girdik olsun.
Sonu "hakli istegine kulak vermenizi saygi ve hurmetle arz ediyoruz " deyin.. -
@köyün-ağası
rica degil arz ederim yazin.
Cumhurbaskanina rica edilmez emir olur.. -
Sevgili gençler,
bügün cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yardımcı hizmetler sınıfındaki mubaşırler genel idari hizmet sınıfına geçirildi..
adamlar maliye bakan ve bakan yardımcısının attığı her tweetin altına hucum edip en az ilk 20 30 tweeti dolduruyorlar.
guy mulakatı bekleyenlerden tık yok... bence iibf liler çok pasif uzerlerine ölü toprağı serpilmiş...
gazeteye ilana evet ama bakan ve bakan yardımcılarının twettlerinin altına yağmur gibi yağın biraz aktif olun...
hepinize başarılar.... -
@kazmaaa 0 532 540 05 90 bu memurlar net whatsapp hattı...
buraya herkes guy mulakat mağduruyuz 5 aydır bekliyoruz lutfen haber yapın turunden mesaj atın.....
inşALLAH faydası olur -
@kazmaaa dedimya klasik cevap veriyorlar...
bu işlerinizi burda organize eden kimse vakit kaybetbeyin memurlar .net yada gazete ilanı acil verilmeli.. başka çare yok gibi... -
Değerli gençler ben tarım bakanlığında çalışan ziraat muhendisiyim. oğlumda sizler gibi GUY sınavına girdi. bakanlığı bende arıyorum klasık cevaplar veriliyor. 30 yıllık devlet tecrubeme dayanarak söyluyorum twitter da tag açmayı defalarca denediniz sonuc alınmadı.. sizlere tavsiyem ,
1- memurlar. net ile temasa geçin ilan verdirin. gazeteye ilan verdireceksenizde ya AKİT gazetesi yada Yenişafak, sabah gazetelerini tercih edin.
2- Bakan ve bakan yardımcısını twitterdan anlık takibe alın tweet atar atmaz hemen altında ilk otuz cevabın enaz 20 sizlerden olmalı.. yuzlerce cevap GUY mulakatları mağduruyuz şeklinde olmalı.
3- Ben bakanın özel kalem mudurune bizzat faks çektim. yuzlerce faks çekilmeli..berat albayrak ın bizzat özel kalem mudurune.. bakanlık santralınden faks numarasını öğrenebilirsiniz..
4- birde tweeterda açılan taglar kısa olsun mesela " GUY mulakat mağdurları"gibi.